Bi ara hanede yapıştı birakmadi 20 lira attim sonra susmuştuDilenememiş burda ekmek çılarmı diye uğraşıyor vizde sadaka vermedik böyle oldu
Bi ara hanede yapıştı birakmadi 20 lira attim sonra susmuştuDilenememiş burda ekmek çılarmı diye uğraşıyor vizde sadaka vermedik böyle oldu
73Bu gelirse devam
Osman abi sen sevdiğim birisin . Dedim ki bu gruptaki kişiler bu gruptakiler etkinlik yapıyor ama başka birisi etkinlik açtığında hemen oraya gidiyorlar . Ve başkası geldiğinde katilamiyor kendim için demiyorum abi inşallah anlamışsındırBunun derdi Neymis
Hala boş yapıyon la hıyar ağası kim kimin etkinliğine katılmış olum kendinlemi karıştırıyon biz etkinlik yaparız genelde senin gibi hazırcı değiliz malakOsman abi sen sevdiğim birisin . Dedim ki bu gruptaki kişiler bu gruptakiler etkinlik yapıyor ama başka birisi etkinlik açtığında hemen oraya gidiyorlar . Ve başkası geldiğinde katilamiyor kendim için demiyorum abi inşallah anlamışsındır
Biz geleni dislamiyoruz ki gel sende katil sana biri git derse emin ol.ben karsi cikarim ama gelip laf soylemek olmazOsman abi sen sevdiğim birisin . Dedim ki bu gruptaki kişiler bu gruptakiler etkinlik yapıyor ama başka birisi etkinlik açtığında hemen oraya gidiyorlar . Ve başkası geldiğinde katilamiyor kendim için demiyorum abi inşallah anlamışsındır