Nerde ne zaman bir etkinlikte oldu burdaki ekip kimden almış bu formdaBen dediğim şeyler argo küfür huzur bozan ne vardı? @BonusLideri dediğim şuydu buradaki insanlar sadece bu grupta etkinlik yapıyor başka kimse katilamiyor . Ama bu gruptakiler başka birinin etkinliği olunca katılıyor ve ne hikmetse sürekli bunlara çıkıyor . Yardımlaşma nerede ..?
Beni tanimiyormussun gibi konuşuyorsun herkesten beklerdim ama senden beklemezdimtakip etmedin diye almadin .d
takip etsen elbet alırdın
başkasi hakkindada konuşma herkes kendine
Vermediğim için cimgar çıkarıyon dangalak diğer forumda gelip yaşvardığın günleri unutmadıkSenden ya da bu gruptan ne zaman para aldım da konusuyorsun
Bol sans olsunBugün olsun bari
bol şansBugün olsun bari
O yüzden buradasın dimiVermediğim için cimgar çıkarıyon dangalak diğer forumda gelip yaşvardığın günleri unutmadık
Sanamı hesap verecem nerde olduğumu adam ol asabımı bozmaO yüzden buradasın dimigüldürme beni
Oradakiler bile seni anlamışSanamı hesap verecem nerde olduğumu adam ol asabımı bozma
Benimle boy ölçüşmen için çok fırın ekmek yemen lazım çocukOradakiler bile seni anlamış![]()
Bi sir git lan başımızdan numunemi geliyorsunuzOradakiler bile seni anlamış![]()
Tek kullanımlık havlular oluyo berberler de öyleymiş sen goturmicen yani ?Sanamı hesap verecem nerde olduğumu adam ol asabımı bozma