Blmem lazım sebebini şimdi yine banlarsin tek bildiğinkime yalakalik yapiyorum .d
Blmem lazım sebebini şimdi yine banlarsin tek bildiğinkime yalakalik yapiyorum .d
Hele bir söyle bizde bilelimO biliyorsebebini dostum
Bana yapıyor muşHele bir söyle bizde bilelim
Ben düzgünce olayı anlattım yok huzur bozuyormusum felan eren ne yaşıyorsunaynen soylede bilelim .d
yalakalikla ne alakasi var ?Ben düzgünce olayı anlattım yok huzur bozuyormusum felan eren ne yaşıyorsun
Hangi olay bu açık söyleBen düzgünce olayı anlattım yok huzur bozuyormusum felan eren ne yaşıyorsun
A. S osmanımSelamun aleykum
aleyküm selamSelamun aleykum
Arkadaş bizim gruplaşma yaptığımızı adminlere şikayet ettideHangi olay bu açık söyle
aleyküm selam osmanSelamun aleykum
Ben dediğim şeyler argo küfür huzur bozan ne vardı? @BonusLideri dediğim şuydu buradaki insanlar sadece bu grupta etkinlik yapıyor başka kimse katilamiyor . Ama bu gruptakiler başka birinin etkinliği olunca katılıyor ve ne hikmetse sürekli bunlara çıkıyor . Yardımlaşma nerede ..?yalakalikla ne alakasi var ?
abi sanki gelene git diyoruzArkadaş bizim gruplaşma yaptığımızı adminlere şikayet ettide
Dilenciler hariç kabul ediyoruzabi sanki gelene git diyoruz
anca bos yapiyor
kardeş para bızım deglmı ıstedgmz yerde yaparız bız kendı ıcımzde yapıyorsak sanane bundan kendı tayfamz arasında donen olay senı alakadar edmezBen dediğim şeyler argo küfür huzur bozan ne vardı? @BonusLideri dediğim şuydu buradaki insanlar sadece bu grupta etkinlik yapıyor başka kimse katilamiyor . Ama bu gruptakiler başka birinin etkinliği olunca katılıyor ve ne hikmetse sürekli bunlara çıkıyor . Yardımlaşma nerede ..?
Senden ya da bu gruptan ne zaman para aldım da konusuyorsunDilenciler hariç kabul ediyoruz
takip etmedin diye almadin .dSenden ya da bu gruptan ne zaman para aldım da konusuyorsun
Aleyküm selam kardeşimSelamun aleykum