iyi akşamlar nasılsın abiO nerde
iyi akşamlar nasılsın abiO nerde
Dur abi karıştırma ortalığı ??Hoşbuldum diyen tek kişi olduğun için teşekkürler anlaşıldı gruplaşma olucak burdada
Gruplasma yok burdaki insanlar bugun baska forumdan geldi ve uzun zamandir birbirilerini taniyan bir ekip herkese kapilari acik sahtekarlara kapali sadeceHoşbuldum diyen tek kişi olduğun için teşekkürler anlaşıldı gruplaşma olucak burdada
Mesela bana kapali ben sahtekarim galibaGruplasma yok burdaki insanlar bugun baska forumdan geldi ve uzun zamandir birbirilerini taniyan bir ekip herkese kapilari acik sahtekarlara kapali sadece
fotoğrafında hoplayıp zıplıyor gif mi ekleyince oluyorHoşbuldum diyen tek kişi olduğun için teşekkürler anlaşıldı gruplaşma olucak burdada
Aşkım senden önce tanıdığım insanlar bunlar hoşgeldin yazdım sadece @Zuhaltc cevap verdiGruplasma yok burdaki insanlar bugun baska forumdan geldi ve uzun zamandir birbirilerini taniyan bir ekip herkese kapilari acik sahtekarlara kapali sadece
Bende onu araştırıyodum şimdi gif profilleri diye ???fotoğrafında hoplayıp zıplıyor gif mi ekleyince oluyor
Hoplama sen boşverfotoğrafında hoplayıp zıplıyor gif mi ekleyince oluyor
Olm manyakmisin lan ne aski banlayacam ha cinsi sapikkkkAşkım senden önce tanıdığım insanlar bunlar hoşgeldin yazdım sadece @Zuhaltc cevap verdi
Tm bebem yaOlm manyakmisin lan ne aski banlayacam ha cinsi sapikkkk
bol şansBol sans
Yav senin canini yiyeyimGruplasma yok burdaki insanlar bugun baska forumdan geldi ve uzun zamandir birbirilerini taniyan bir ekip herkese kapilari acik sahtekarlara kapali sadece
Valla tekmeyi koyarim ha hem ufak hemde terbiyesizzzzTm bebem ya![]()
zıplayan kedi bulayım bi tane ?Hoplama sen boşver![]()
Ulan madem oyle iki aydir niye wp den yazip hal hatir sormuyorsun ?Yav senin canini yiyeyim
Aramıza kedi mı girdi ?Valla tekmeyi koyarim ha hem ufak hemde terbiyesizzzz
kaç para veriyor bu kuponBol sans