Simdi inanmican ama bilen insanlar vaŕ yeni telefon aldim 10 gun kullanmadan ekran kırıldı 1 ay garantide kaldiUlan madem oyle iki aydir niye wp den yazip hal hatir sormuyorsun ?
Simdi inanmican ama bilen insanlar vaŕ yeni telefon aldim 10 gun kullanmadan ekran kırıldı 1 ay garantide kaldiUlan madem oyle iki aydir niye wp den yazip hal hatir sormuyorsun ?
Ooo musti sen yaşıyon mu yaiyi akşamlar nasılsın abi
He hayirlisi olsun o zamanSimdi inanmican ama bilen insanlar vaŕ yeni telefon aldim 10 gun kullanmadan ekran kırıldı 1 ay garantide kaldi
Reis kızdı ama haklıMod alımı varmı diye soran arkadaşlar var. Şuan için mod alımı yoktur arkadaşlar. Attığınız özel mesajlara cevap alamadığını soran arkadaşlar var. Belki çevrim içi görünüyoruz ama işimiz gücümüz çoluğumuz çocuğumuz var. Birde son 2 gündür kraldan çok kralcı arkadaşlar var gözümden kaçıyor sanılmasın. Herkese iyi forumlar
yok abi ne yaşaması ?Ooo musti sen yaşıyon mu ya
Eyvallah yeni geldi telefondaHe hayirlisi olsun o zaman
Kahrol düşman al sana bombeBende hoşbuldum demedimki like yaptım sadece ??
Burdada mi olaylar varMod alımı varmı diye soran arkadaşlar var. Şuan için mod alımı yoktur arkadaşlar. Attığınız özel mesajlara cevap alamadığını soran arkadaşlar var. Belki çevrim içi görünüyoruz ama işimiz gücümüz çoluğumuz çocuğumuz var. Birde son 2 gündür kraldan çok kralcı arkadaşlar var gözümden kaçıyor sanılmasın. Herkese iyi forumlar
hallederiz ?Burdada mi olaylar var
Bol sans olsun kardeşBol sans
Mod alımı var mı ?Reis kızdı ama haklı
Yalan ?Simdi inanmican ama bilen insanlar vaŕ yeni telefon aldim 10 gun kullanmadan ekran kırıldı 1 ay garantide kaldi
Sakın ha sen böyle karizman yerindezıplayan kedi bulayım bi tane ?
Varsa çözeriz olaylar olaylar. Gereksiz yere tribal enfeksiyon olan arkadaşlar var bide kendi kendine kolluk görevlisi olanlar varBurdada mi olaylar var
Valla knk 4k Verdik telefon aldik 1.3k masrad ettik???Mod alımı var mı ?
Yalan ?
Ohal var suan ben kolluk kuvvetlerine girdimVarsa çözeriz olaylar olaylar. Gereksiz yere tribal enfeksiyon olan arkadaşlar var bide kendi kendine kolluk görevlisi olanlar var
çüş arkadaş 4 k telefona versem corona olur diye evden çıkarmam ?Valla knk 4k Verdik telefon aldik 1.3k masrad ettik???
Her gece ver birine kollugu nöbetçi onbaşı olsun formda hevesleri kırılır öyleVarsa çözeriz olaylar olaylar. Gereksiz yere tribal enfeksiyon olan arkadaşlar var bide kendi kendine kolluk görevlisi olanlar var
Sen 4 k yi nerden buldun bende diyorum niye hic yazmiyor bana millet zalım parayi bulunca yazar mi hicValla knk 4k Verdik telefon aldik 1.3k masrad ettik???
Taksitle oyle geldi kanka a71 simdi ucuzladı la 10. Gun ekran kırıldı sigorta yaptirmamistik 850 ekrana verdim 370 tekrar sigorta yaptırdım ?çüş arkadaş 4 k telefona versem corona olur diye evden çıkarmam ?