Uyumak istedigi gün horoz ? bırakmıyor uyusun ? ? ?selamünaleyküm adam alışmış erken Kalkmaya ?
Uyumak istedigi gün horoz ? bırakmıyor uyusun ? ? ?selamünaleyküm adam alışmış erken Kalkmaya ?
Hoş buldum abi naber nasıl gidiyor sabaha kadar analiz yaptım saat 10da kalktım yattığımda 5di galiba saat ?Aleyküm selam kardeşim hoş geldin
horoz mu yok yav onu bence insanlar rahat bırakmıyor ???Uyumak istedigi gün horoz ? bırakmıyor uyusun ? ? ?
aleyküm selamSelamun Aleyküm dostlar
eren napıyon nasıl gıdıyor ☺aleyküm selam
eh küçük küçük çekimler yapıp devam ediyoruz oynamaya sen napıyoneren napıyon nasıl gıdıyor ☺
cekim 2 yapıyorsak 3 kaybedıyoz ben anlamadım ki bu işi☺☺☺eh küçük küçük çekimler yapıp devam ediyoruz oynamaya sen napıyon
hiç çekim yapmıyon askerlik bitti çekimlerde bitti
aleykümselamSelamun Aleyküm dostlar
Aleyküm selam kardeşim hoş geldinSelamun Aleyküm dostlar
Dün x yerde biri etkinlik yapıyordu adam yazmış bu asker agamı yoksa 2 gün takip ettim kaçtı gitti diyorcekim 2 yapıyorsak 3 kaybedıyoz ben anlamadım ki bu işi☺☺☺
nerde abi anlamadım tam olarakDün x yerde biri etkinlik yapıyordu adam yazmış bu asker agamı yoksa 2 gün takip ettim kaçtı gitti diyor
@ilkerimxx in rol 3 gün sürer dedigi konu işte adam unutmamışbu kim abi nerde hangi sozumuzde durmamışz anlamadım☺☺
Sözünde durmadı demiyor 2 gün rol takip ettirdi gitti diyorbu kim abi nerde hangi sozumuzde durmamışz anlamadım☺☺
Dün gülme krizine girdim okuyunca o konuda birazda takıldım adamaabi benım eski roller gunluk sürüyor biliyorsun☺☺☺☺ ama eskiden oyleydı artık 2-3 wona tamam