la ligadan uzak durun ?Benim kupon 40 tl di ya coklu mac hepsi geldi o gelmedi bide p6 kacirdilar ??
la ligadan uzak durun ?Benim kupon 40 tl di ya coklu mac hepsi geldi o gelmedi bide p6 kacirdilar ??
Geçen 140 bastım 1100 veriyor kuponBenim kupon 40 tl di ya coklu mac hepsi geldi o gelmedi bide p6 kacirdilar ??
Aynen ekran alamiyorum alsam kuponu atacamda ??böyle çoklumu abla ? seç beğen oyna 9 maç
sıkıntı yok abla sanki inanmıyoruz sanana ??Aynen ekran alamiyorum alsam kuponu atacamda ??
Panaltı kaçırma son günlerin modası olduBenim kupon 40 tl di ya coklu mac hepsi geldi o gelmedi bide p6 kacirdilar ??
Senin diger formda nick neydisıkıntı yok abla sanki inanmıyoruz sanana ??
baronların eli diyelim biz ona ?Panaltı kaçırma son günlerin modası oldu
Öyle oluyor zatenbaronların eli diyelim biz ona ?
Fazla muhabbet olmadı o zaman ordaaynı Rdvan34
aynı senin @Adam1977 olduğu gibi ?
Valla abi sorma ya bide iy dan gol yemis ?Panaltı kaçırma son günlerin modası oldu
Fazla muhabbet olmadı o zaman orda
Son 2 hafta dk 80 sonrası 6 penaltı kaçtı oynadığım maçlarda hepsi öyle lose olduValla abi sorma ya bide iy dan gol yemis ?
Hoş geldin o zamanben forumlarda 1 yıldır varım son 6 ay hiç yoktum özgürlüğüm kısıtlıydı ?
6ay boyunca iyi işler yaptım maç paylaşarak hoodda ama hood bitmiş eskiler yok multiler bol dolandırıcı kaynıyor duygu sömürüsü yapan onlarca insan ne diyiyim ki iyi niyeti suistimal edenler kendilerini kandırırlar elbet 1gün kendileri gibi birileri ile karşılaşır ve yaşattıklarını yaşamalarını diliyorum rabbimden onun için orda en fazla etkinlik katılırım oda sponsorlara yatırımım olanlara geri daha sohbet muhabbet orda yapmam yani kısacası artık burdayım ?
hoşbuldum abi @Yumiyum77 abiyi tanıdım forumda o çok yardımcı oldu twiterda takip ediyordum baktım Hood eskileri hep burda dedim ben geç kalmışım ?Hoş geldin o zaman
Bir ara saglam ekip geldik ayrılamıyorum burda Digerleri ara ara geliyorhoşbuldum abi @Yumiyum77 abiyi tanıdım forumda o çok yardımcı oldu twiterda takip ediyordum baktım Hood eskileri hep burda dedim ben geç kalmışım ?
kış gelsin herkes bi eve tıkılsın canlanır forum şimdi yaz herkes ye iç gez eğlen peşinde ???Bir ara saglam ekip geldik ayrılamıyorum burda Digerleri ara ara geliyor
Olur mu öylekış gelsin herkes bi eve tıkılsın canlanır forum şimdi yaz herkes ye iç gez eğlen peşinde ???
tahminim böyleOlur mu öyle