Aleyküm selamselamın aleykümm
Aleyküm selamselamın aleykümm
dikkat et abiDun aksam meydandaydim her yee tiklim.tiklim
Yasaklar kalkti abla gidebilirsinO değil bida yasak gelmeden memleketime gideydim ???
Biraz haberlere bakayim baktim ses yok girecem??Iddaasina gir yok.kalkti artik ?
Tayyip baba bilir işiniTayyip in toplantı var yine bugün varsa orda açıklar
Zaten 2 ay pek gidemem yogun tempo calisma var ? dun.hatuna telefon aldik ondan ciktim xaomi note 9s Aldimdikkat et abi
kanka hood a el 2 dakka şerif abinin ihityacı var la laf atanları takmaAleyküm selam
Kalktıda biraz millet gitsin diye bekliyom güya şimdi herkes bi yerlere gidiyodur ?Yasaklar kalkti abla gidebilirsin
ben gittim geldim ?O değil bida yasak gelmeden memleketime gideydim ???
Belli degil cumhurbaşkanı her perşembe toplantı yapıyor orda açıklıyor bu hafta biraz gevşeklik yapıldı insanlar çok aşırı tedbiri bıraktı önlem için yine olabilirIddaasina gir yok.kalkti artik ?
Yollar kilit zaten ablaKalktıda biraz millet gitsin diye bekliyom güya şimdi herkes bi yerlere gidiyodur ?
Biz konuştuk yasak yok osmancigim dediBelli degil cumhurbaşkanı her perşembe toplantı yapıyor orda açıklıyor bu hafta biraz gevşeklik yapıldı insanlar çok aşırı tedbiri bıraktı önlem için yine olabilir
@BLACK28 isterse burdan yaparimkanka hood a el 2 dakka şerif abinin ihityacı var la laf atanları takma
İstanbul ??Abla memleket nere bu arada
Görüyom Ban kalktı benimde haberim oluyor@ilkerimxx abi bazen senin konuyu @Supi61 abim ile hortaltoyurzz
Hemseri çıktık gördün mun??İstanbul ??
gelme şansınız yok dimi abi 0Görüyom Ban kalktı benimde haberim oluyor
Çağırma@BLACK28 isterse burdan yaparim
orda yapmam