Ulan hiyar benim ne kotulugumu gordunde bunlari senden duymak diyorsun ?Bunlari senden duymak onur verici tesekkurler mod bey ???
İnşallah won olur hepsi ??????Eger onlarin bahsettigi gibi nefesin kuvvetliyse eger benim kuponlarimida o mubarek nefesinle uflersen seni freebete bogarim hoca abla ??
Senden kötülük mu gördük dedik bunları senden duymak güzel dedim ne söylediğini biliyorum ya aklima onlsr geldi birden ama doğru para icin neysr ?Ulan hiyar benim ne kotulugumu gordunde bunlari senden duymak diyorsun ?
Ağlayan suratların kralı ??İnşallah won olur hepsi ??????
Tamamdir abla ben olumlu enerjiyi aldim bu aksamdan baslayalim senin işçilik haklarini ödemeye ??İnşallah won olur hepsi ??????
Koltuğu saglama al senUlan hiyar benim ne kotulugumu gordunde bunlari senden duymak diyorsun ?
Para benim hep gozumde ikinci plandaydi sizde biliyonuz hatta bana yanlis yapmasina ragmen ben o kadsr savundum size karsi ah su merhametim yok mu ?Senden kötülük mu gördük dedik bunları senden duymak güzel dedim ne söylediğini biliyorum ya aklima onlsr geldi birden ama doğru para icin neysr ?
????Tamamdir abla ben olumlu enerjiyi aldim bu aksamdan baslayalim senin işçilik haklarini ödemeye ??
Merak etme baskan rakiplerimi cok iyi taniyorum uhularindan tut ayiciklarina kadar hic sanslari yokKoltuğu saglama al sen
Bol sans olsunBende böyle denedim
1 haftaya geçeceğim seniMerak etme baskan rakiplerimi cok iyi taniyorum uhularindan tut ayiciklarina kadar hic sanslari yok
Bol sansBende böyle denedim
Tesekkurler abiBol sans olsun
Senin parmaklarin hizli ama benimde admin paneline girisim hizli mesaj dedigin nedir ki ?1 haftaya geçeceğim seni
1 hafta çok olur1 haftaya geçeceğim seni
Bol sans kardesimBende böyle denedim
Eyvallah kralBol sans