Bu aralar neşesi yokYapma yav o zaman ben hapşuruyum sen çok yaşa ablaaa
Bu aralar neşesi yokYapma yav o zaman ben hapşuruyum sen çok yaşa ablaaa
Evde kalmanin bizden cok burolara faydasi var zatenevet onun için evde kalıyoruz bet sitelerine para kazandiriyoruz
Bi bakmam yeter?????pardon ağlamam ???3 1 ne alaka
Keyfi gelevek yerineBu aralar neşesi yok
Neşesi derken umarım mecazi anlamda söyledin bir özel isimden bahsetmedinBu aralar neşesi yok
Abi yaparım yapmayada biraz daha zamanı var ???Abla şu Roling gücünü burda görmek isterim
sağol abla ?????????Bi bakmam yeter?????pardon ağlamam ???
Yok özel isim mecaziNeşesi derken umarım mecazi anlamda söyledin bir özel isimden bahsetmedin
Ben dedim abla geldiyse gelir kupon diyeBi bakmam yeter?????pardon ağlamam ???
Sen zamanı s3ç gülücükler ile gelAbi yaparım yapmayada biraz daha zamanı var ???
Ha tamam o zaman ben eklerim ona her hafta freebet bak nasil neşesi yerine geliyor ?Yok özel isim mecazi
Özel ismin allah canini almayaNeşesi derken umarım mecazi anlamda söyledin bir özel isimden bahsetmedin
O zaman bak sen ortalık nasıl şenlenirHa tamam o zaman ben eklerim ona her hafta freebet bak nasil neşesi yerine geliyor ?
@Zuhaltc bak abla her hafta freebet var sanaHa tamam o zaman ben eklerim ona her hafta freebet bak nasil neşesi yerine geliyor ?
Vallamı ????Ha tamam o zaman ben eklerim ona her hafta freebet bak nasil neşesi yerine geliyor ?
Çikolata sosuda koyalim uzerineliv 0.5 alt bitersede iyi olur cevrimi var daha ?
Beddua yok hakaret yok kişi ne yaparsa kendine yapar biz sevdiklerimiz ile birlikte vakit geçirmenin tadını çıkaralım gerisi ve hepsi önemli değilÖzel ismin allah canini almaya
Bunlari senden duymak onur verici tesekkurler mod bey ???Beddua yok hakaret yok kişi ne yaparsa kendine yapar biz sevdiklerimiz ile birlikte vakit geçirmenin tadını çıkaralım gerisi ve hepsi önemli değil
Eger onlarin bahsettigi gibi nefesin kuvvetliyse eger benim kuponlarimida o mubarek nefesinle uflersen seni freebete bogarim hoca abla ??Vallamı ????