- Web sitesi
- bonuslideri.com
3 sayıdan da kaybetmek koyuyo adama3. Ceyrek 47 sayi oldu son ceyrek 20 sayi 3 sayidan yatmis kuponum. Neyse lazim ya olmaz )
3 sayıdan da kaybetmek koyuyo adama3. Ceyrek 47 sayi oldu son ceyrek 20 sayi 3 sayidan yatmis kuponum. Neyse lazim ya olmaz )
Slm söyle kardeşimKismet olurda foruma maddi manevi katkim olursa o zaman tesekkurlesiriz Neyse konu benim sohbet etmem icin acilmadi Baska konularda gorusmek uzere insallah.
Valla kafam yandi ama ne diyelim saglik olsun emeginize saglikmalasef telegram kodlarından dolayı alamamışızsınız
Haci ne demek acaba ki haci dayimalasef telegram kodlarından dolayı alamamışızsınız
1 kere yatırmışsın onlada çekim yapmışsın geçmiş işlemlerinde bonus çoklugundan verilmemiş@Aras77 Yatırım Var Kullanıcı Adım : wanqiirr
kral bana iletilen not bu geçmiş profil işlemlerinden dolayı uygun görülmemiş@Aras77 Çekim Yapmadım Yalan yanlış Konuşuolar Ben Yatırım Bonus Bile
Almadım Direk
dostum ahmet abi yanlış söylemiş bir kere yatırım yapmışsın tamam ama aldığın kod ve bonuslar bunun kat ve kat fazlası
son işleminizin yatırım olması degil mesele geçmiş profillerinizle çizdiginiz profil karakteri... telegram kodlarından faydalanan bir çok kişiye verilmemiş sadece bu da degil bir iki yatırım yapıp daha sonra bütün freebet ve benzeri etkinliklerden aşırı derecede faydalanmış olmanız...Ekli dosyayı görüntüle 11510 son islem yatirim eklenmemis
Kullanici adim Aliko32
Bende dava açacağım frebet tek maç lose Frspin kullanamadımgötür götür bendende selam söyle enver
O sitede kayıp bonusu yok biliyorumAnliyorum da niye kayip.bonusu verilmedi onu da anlamadim kayip bonusuyok dediler bana
k,adi:Senol6985Holiganbet ile açmış oldugumuz etkinlikde freebeti eklenmedigini düşünen arkadaşlar... Öncelik '' Etkinlik herkese olmasıyla birlikte son işlemi bonus '' olmayan arkadaşlara eklendi... bununla birlikte genel olarak yatırımı aldıgı bonus ve freebetten az olan arkadaşlarada müsama gösterilmemiştir. Bunların haricinde bana yüklenmedi diyen varsa bu konu altına '' Holiganbet kullanıcı adınızı '' yazınız yardımcı olayım... İyi forumlar dilerim...
k,adi:Senol6985
tamam sen alma başkan boşver4 mac 1.8 bosuna almayin
Bence mükemmeltamam sen alma başkan boşver