- Web sitesi
- bonuslideri.com
öylemi yardımcı olalım asafbey üstelik sizin kurallarınız da ögrenelim saçmalıkları karşılaştırırızNasıl saçma bi forum bu kuralları
öylemi yardımcı olalım asafbey üstelik sizin kurallarınız da ögrenelim saçmalıkları karşılaştırırızNasıl saçma bi forum bu kuralları
ona benim yapabilcegim bir şey yok kral ben forum adminiyimEn son 50 tl yatirimyaptim kayip bonusj da vermediler
kayıp bonusları için son 24 saat içinde kar/zarar arasındaki farklardan dolayı verilir yada verilmeyebilir. kayıp bonusu istedigin saatten önceki 24 saat içinde çekim yaptıysan vermeyebilir...Anliyorum da niye kayip.bonusu verilmedi onu da anlamadim kayip bonusuyok dediler bana
Cekim felan yapmadım ilk yatirimdi hattakayıp bonusları için son 24 saat içinde kar/zarar arasındaki farklardan dolayı verilir yada verilmeyebilir. kayıp bonusu istedigin saatten önceki 24 saat içinde çekim yaptıysan vermeyebilir...
canlı destekden konuşsaydın keşke bilmiyorum...Cekim felan yapmadım ilk yatirimdi hatta
ssevindim hocam sizin adınızaHazir konusu acilmisken sahsim adina tesekkur ederim. Twitterdan gordum dun konuyu. Hem foruma hem holigana dun uye oldum. Bana eklendi. Freespinden 12 kurus cikti. Freebetten yattigim kupon cildirtti Son per 25 sayi lazim 20 sayida kaldi. 150 cekebilecegim kupon 400 kusur veriyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 11497
Gecmiş olsun reis kupon sanırım lose olduHazir konusu acilmisken sahsim adina tesekkur ederim. Twitterdan gordum dun konuyu. Hem foruma hem holigana dun uye oldum. Bana eklendi. Freespinden 12 kurus cikti. Freebetten yattigim kupon cildirtti Son per 25 sayi lazim 20 sayida kaldi. 150 cekebilecegim kupon 400 kusur veriyordu.
2 sayıdan yatmışHazir konusu acilmisken sahsim adina tesekkur ederim. Twitterdan gordum dun konuyu. Hem foruma hem holigana dun uye oldum. Bana eklendi. Freespinden 12 kurus cikti. Freebetten yattigim kupon cildirtti Son per 25 sayi lazim 20 sayida kaldi. 150 cekebilecegim kupon 400 kusur veriyordu.
Bizde sana teşekkür ederimEvet lose oldu. Ama holigana uzun suredir uye olmak istiyordum. Bu vesileyle bu forumla da tanismak nasip oldu. O yuzden sadece tesekkur etmek istedim.
basket kuponlarından pek anlamıyorum bende sen kazandın sandımEvet lose oldu. Ama holigana uzun suredir uye olmak istiyordum. Bu vesileyle bu forumla da tanismak nasip oldu. O yuzden sadece tesekkur etmek istedim.
Kismet olurda foruma maddi manevi katkim olursa o zaman tesekkurlesiriz Neyse konu benim sohbet etmem icin acilmadi Baska konularda gorusmek uzere insallah.Bizde sana teşekkür ederim
no problem kral rahatına bakKismet olurda foruma maddi manevi katkim olursa o zaman tesekkurlesiriz Neyse konu benim sohbet etmem icin acilmadi Baska konularda gorusmek uzere insallah.
Haci banada yuklenmemişHoliganbet ile açmış oldugumuz etkinlikde freebeti eklenmedigini düşünen arkadaşlar... Öncelik '' Etkinlik herkese olmasıyla birlikte son işlemi bonus '' olmayan arkadaşlara eklendi... bununla birlikte genel olarak yatırımı aldıgı bonus ve freebetten az olan arkadaşlarada müsama gösterilmemiştir. Bunların haricinde bana yüklenmedi diyen varsa bu konu altına '' Holiganbet kullanıcı adınızı '' yazınız yardımcı olayım... İyi forumlar dilerim...
aç bir konu sohbet et reisimKismet olurda foruma maddi manevi katkim olursa o zaman tesekkurlesiriz Neyse konu benim sohbet etmem icin acilmadi Baska konularda gorusmek uzere insallah.
3. Ceyrek 47 sayi oldu son ceyrek 20 sayi 3 sayidan yatmis kuponum. Neyse lazim ya olmaz )basket kuponlarından pek anlamıyorum bende sen kazandın sandım
malasef telegram kodlarından dolayı alamamışızsınızHaci banada yuklenmemiş
K.a : Suleyman5353
Son islem yatirim gozukuyor bende aldigim bonuslarda gozukuyor