Knka biz kupona odaklanak ???ya kardesim benim yaşım var konusmlara insanı çileden çıkarıyor böle cocuk cocuk 20 tl için ne gerek var ben hiç almadım yada aldım bu muhabetler çok igrenc görürnüyor
Knka biz kupona odaklanak ???ya kardesim benim yaşım var konusmlara insanı çileden çıkarıyor böle cocuk cocuk 20 tl için ne gerek var ben hiç almadım yada aldım bu muhabetler çok igrenc görürnüyor
eyvallah abi biliyoruz seni kusura bakma sıkma canınıya kardesim benim yaşım var konusmlara insanı çileden çıkarıyor böle cocuk cocuk 20 tl için ne gerek var ben hiç almadım yada aldım bu muhabetler çok igrenc görürnüyor
aynen abi katılıyorum sana@denizgltsry kaybolma biyere burda kal sen keyfine bak kupunu getrelim haydii kardeşim @mami19 tamam emek harcıyosunda biz arada işlerşmşz oluyor yapcak bişeyyok her ödülü sen al sıkıntı yok biz buraya @JOSEP nowin denen siteden parasını alamk için ugrasyoruz arada kupon veriyor bakıyoruz yani aslında hiçbir sorun yok sorun yaratamayada gerek yok
devamkeeeeTot 0 0 bitti sanırım oda geldi kupon wonladi haberiniz olsun
Açılın beyler sinerjici manevra geldi ??Kupn geldı boş muhabbetı keselım arkadaslar @denizgltsry sende canını sıkma hatrım varsa kupona odaklan