Yaa sen ne ayaksın bıladerrrrrr hem suclusun hem gucluuuubnm kaznmıs olmamdan sıze ne salaklarrr ayrıca burda hıc kazanmadım @mami19 @DOKTORBEY
tartısma ıcın dıger arkadaslar kususura bakmasın a.e olun bn yokum bundan sonra sevıyesız ınsanlar arasında durmamam hesabımı da kapatın @JOSEP
lan olm ne suclususu salak sanane bnm kazandııgım etkınlıklerden bebe yuru bak dalganaaYaa sen ne ayaksın bıladerrrrrr hem suclusun hem gucluuuu
kardesim senin derdin ne onu çözemedim ne yapaılm yani uyumayalım yemek yemeyelimimii işlerimiz halletmeyelimmi her saniye burda olamayızyaBen burda sabahtn beri totem yapıyorum hyla yapıyorum tek beğenip kuponu kaçmıyorum anlaşıldı mi
Sakın olur musn sen kimin için buradasınhesabımı kapatın @BonusLideri
olm goruucen tabı cok daoghal sıze ne bnm dıger forumlarda kazanmıs olmamamdanDeniz seni tu m forumlarda goruyorum
Adam hak derdınde sen para derdındesın butun sorunumuz o !kanka bunlar sasrımıss bn cok etkınlık akaznıomususm da utanmıormusun fln dıolar tbrık edıceklerıne
Denize saldırmayın adam şansı varki kazanıyor etkileşimde yapıyor kuponlarda şans
la adama dion bende seni heryerde görüomDeniz seni tu m forumlarda goruyorum
a.e olun byeeeSakın olur musn sen kimin için buradasın
Biraderim sende herşeye cevap verme. Bi boş vermeyi becer iyi forumlarlan olm ne suclususu salak sanane bnm kazandııgım etkınlıklerden bebe yuru bak dalganaa
ya kardesim benim yaşım var konusmlara insanı çileden çıkarıyor böle cocuk cocuk 20 tl için ne gerek var ben hiç almadım yada aldım bu muhabetler çok igrenc görürnüyorarkadaslar ayıp ya yaptınız tartısmaya degmez gerk yok burda @JOSEP abimize destege geliyoruz gerek yok