Atlasbet 130 lira icin böyle bir şey yaomaz çözülür die düşünüyorum4 farkli site 48 toplam
Buro 47 diyor bakalim insallah cozum bulurlar
Atlasbet 130 lira icin böyle bir şey yaomaz çözülür die düşünüyorum4 farkli site 48 toplam
Buro 47 diyor bakalim insallah cozum bulurlar
Ya cok cekim yaptimAtlasbet 130 lira icin böyle bir şey yaomaz çözülür die düşünüyorum
Hayirlisi bakalımYa cok cekim yaptim
Yapmazda bi hata var umarim cozerler cunku macida izledim yani insallah bakalim
Wpdende kpnustuk simdi 47 diyolae 47de israrcilar bakalim incelicekler gene ama dedim.sitenize rahat 30-40 bin yatirimim.vardir 100 tl icin dusmem dedimHayirlisi bakalım
Iyi haberlerini bekliyorumWpdende kpnustuk simdi 47 diyolae 47de israrcilar bakalim incelicekler gene ama dedim.sitenize rahat 30-40 bin yatirimim.vardir 100 tl icin dusmem dedim
Umarim ama sanmiyorum cok israrcilar 47deIyi haberlerini bekliyorum
Valla ole dediler ama ss leri aldim kupon kaybettine dair ssde var sikayet etxem heryerde 100 tlsinde degilim ama bu yanlis bisehO kadar kaynak diyor onlar mi hakli olmus oluyor
Adminim dur aticam ssleri bi saniyehangi maç da sorun oldu takip etmedim yahu,ilgilenelim
iyi istirahatler...bu tip durumlarda sonlandırma büro yani site ile akalakı değildir..alt yapı sonuçlandırıyor bunları...varsa yanlışlık düzeltilir elbet ama düzeltecek olan alt yapıdır...Benn yatiyorum dun gece calistim sabah geldim daha sonra girip bilgi veririm uyaninca
Gorusmek uzere DOSTLAR ?
Insallah adminim bilgi vercem adminim daha sonra suan uyuyum cok uykum var daha sonra gorusuruz adminimiyi istirahatler...bu tip durumlarda sonlandırma büro yani site ile akalakı değildir..alt yapı sonuçlandırıyor bunları...varsa yanlışlık düzeltilir elbet ama düzeltecek olan alt yapıdır...
asSelamün aleyküm
Sabir sabir sabırTùnaydin ARKADASLAR KUPONUM HALA INCELEMEDE O KDR SONUC ATTIM NE INCELEMESIYSE ARTIK ANLAMADIM GITTI BEN BILGI GECECEGIM KONUDAN
AMA SANIRIMSA KUPON KAYBETTI diye gosterdiler olede gostercekler sanirim ??
Sağlık olsun kardesim ama kupon kazanmısTùnaydin ARKADASLAR KUPONUM HALA INCELEMEDE O KDR SONUC ATTIM NE INCELEMESIYSE ARTIK ANLAMADIM GITTI BEN BILGI GECECEGIM KONUDAN
kazandı brom maçkolik tırt bir site nesine ise koskoca türkiye altyapısı var yaniTùnaydin ARKADASLAR KUPONUM HALA INCELEMEDE O KDR SONUC ATTIM NE INCELEMESIYSE ARTIK ANLAMADIM GITTI BEN BILGI GECECEGIM KONUDAN