Maçkolik de sorun çok oluyor reis yani her yerde farklı iseGeldim buroya mailde atrim.bakalim nolcak
Maçkolik de sorun çok oluyor reis yani her yerde farklı iseGeldim buroya mailde atrim.bakalim nolcak
Heryerde farkli anlamadim gittiMaçkolik de sorun çok oluyor reis yani her yerde farklı ise
Onu bilmiyorum ki Maçkolik pek düzeltmez en dandik program zaten insanlar mecburiyetten kullanıyor ama farklı yerlerde de 48 ise bi sorun var demek kiHeryerde farkli anlamadim gitti
Peki bole sorun ciktimi ne zmn duzelir mackolik
Saglik olsun kardesimArkadaslar buro adi atlasbet cidden yazik
Mesaj attilar resmi sonuc geldi 47 tac oldu diye kuponunuz kaybetmistir dendi
Kupon kazandi diye cok sevindik ama
Kaybetti gosterildi yazik atlasbet yaziklar olsun
Admin @Leromeno @İZCİ @ivvrson @BonusLideri
Yaziklar olsun atlasbet 136 tlye bile coktu kaybetti gosterdi gelmis kuponu
Sağlık olsun reis sıkma canını senArkadaslar buro adi atlasbet cidden yazik
resmi sonuçlar elindeyse şikayet açmanı öneririm.Arkadaslar buro adi atlasbet cidden yazik
aktarırsın gelişmeleriButun sonuclar burda
Ilk gorseldeki site betco altyapiisi ve atlasbet te betco altyapili site yarin gunduz aricaklar beni bakalim ondan sonra ne olcak ona gore sikayet acariz adminim @Leromeno bilgileri aktarcam gelismeleri ama
Maci izledim bide yani
Aynen adminim yarin gunduz aricaklaraktarırsın gelişmeleri
Sagolasjn buro aradj saat 9da tam konustuk dedim ben eski uyenizim yalanmi atacam fln dedim macisa izledim dedim incelemeye aldjlar haber vercekler 136 tl icin bunu yapmazlardi nornalde ama altyapidan kaynakli herhalde bakalim ne donus yapcaklar beklemedeyimGecmis olsun kardesim
Umarim hatalarından dönerlerSagolasjn buro aradj saat 9da tam konustuk dedim ben eski uyenizim yalanmi atacam fln dedim macisa izledim dedim incelemeye aldjlar haber vercekler 136 tl icin bunu yapmazlardi nornalde ama altyapidan kaynakli herhalde bakalim ne donus yapcaklar beklemedeyim
Umarim.bak ne atcam alttaUmarim hatalarından dönerler
BekliyorumUmarim.bak ne atcam altta