Cikmayiz yahu?gördüm seni birkere cıkamazsın artık
Cikmayiz yahu?gördüm seni birkere cıkamazsın artık
Genclik parki da guzel adi oyleydi sanirm bide kugulu park mi ne ?evet guzel oralar.. daha neler nerelr var..
Ben burdaydim zaten kizim????La senin ne isin var burda?
Ala ala nezamandan beri ? onceden yoktun yaBen burdaydim zaten kizim????
Haha guzel dimi?@Sheewood kiz burda direk bayan uye diyoya ?????
Etkinlige katilip cikiyodum kimse yok diyekimle konisuyum ???Ala ala nezamandan beri ? onceden yoktun ya
bide anıtkabir var ki . gittiğin de eve donesin gelmiyorGenclik parki da guzel adi oyleydi sanirm bide kugulu park mi ne ?
sadece mesaj degil düsünce özgürlüğü bile mevcutBurada mesaj kısıtlaması yok özgürlük var etkınlık var ) @Zuhaltc
Bu harıka ozamansadece mesaj degil düsünce özgürlüğü bile mevcut
çok da sövmeyelimde yine deBu harıka ozaman
Sen varsın yetmez mi ???evet guzel oralar.. daha neler nerelr var..
ben varım diye gri zaten ankaraSen varsın yetmez mi ???
Sen anlat ankara gökhan abiyi ne kadar sevdiğimi ben anlatınca kafası güzel diyorlar inanmıyorlar ?ben varım diye gri zaten ankara
sana da üfletmeye gelmiyo . paramparca edıyosun alkolmetre yıSen anlat ankara gökhan abiyi ne kadar sevdiğimi ben anlatınca kafası güzel diyorlar inanmıyorlar ?
Hahaha ?? bıraktım abi 10 gündür falan içmiyorum. Aslında arada içsem bisey olmaz da ben arada sık sık içiyorum ??sana da üfletmeye gelmiyo . paramparca edıyosun alkolmetre yı
10 gundur ıcmeyınce bıraktım denılmıyor .. yanlışın var. yolsuz kalmış olabilirsinHahaha ?? bıraktım abi 10 gündür falan içmiyorum. Aslında arada içsem bisey olmaz da ben arada sık sık içiyorum ??