geçmiş olsun
Cok tatli olmus ya ???sana özel yapıldı
Haha bi ihtiyacin olursa soyle yardim ederiz ?Selam söyle oraya komando geliyor ?
Eyvallah düşünmen yeter o güzel şehirde sizin gibi güzel insanlar olduktan sonra gerisi önemli değil ? hem değerimizi bilin manisanın ayazında rahat uyuyun diye biz nöbette olacaz ??Haha bi ihtiyacin olursa soyle yardim ederiz ?
Manisa guzeldir yahu gelince anlarsin ? soguk yazinda fena sicak ona gore hazirlikli gel ?Eyvallah düşünmen yeter o güzel şehirde sizin gibi güzel insanlar olduktan sonra gerisi önemli değil ? hem değerimizi bilin manisanın ayazında rahat uyuyun diye biz nöbette olacaz ??
Adana kadar sıcak değildir biz adana sıcağında büyüdük ?Manisa guzeldir yahu gelince anlarsin ? soguk yazinda fena sicak ona gore hazirlikli gel ?
hasan beni çok güldürüyosun sen ....Eyvallah düşünmen yeter o güzel şehirde sizin gibi güzel insanlar olduktan sonra gerisi önemli değil ? hem değerimizi bilin manisanın ayazında rahat uyuyun diye biz nöbette olacaz ??
Adnada muhtemelen nem vardir burda kuru bi sicak gel bi gor bakalim ne diyem?Adana kadar sıcak değildir biz adana sıcağında büyüdük ?
ne varsa angara'mda varrAdnada muhtemelen nem vardir burda kuru bi sicak gel bi gor bakalim ne diyem?
Aman orasi da guzel gelmdi bana ama eymir golunde biyer var cok guzel kahvalti yeri bisiklet kiraliyirsun flan mukemmel dine varsa angara'mda varr
aa sende mi buraya geldin .)Aman orasi da guzel gelmdi bana ama eymir golunde biyer var cok guzel kahvalti yeri bisiklet kiraliyirsun flan mukemmel di
Ben arada bi bakıp cikiyorum zaten ?aa sende mi buraya geldin .)
evet guzel oralar.. daha neler nerelr var..Aman orasi da guzel gelmdi bana ama eymir golunde biyer var cok guzel kahvalti yeri bisiklet kiraliyirsun flan mukemmel di
gördüm seni birkere cıkamazsın artıkBen arada bi bakıp cikiyorum zaten ?
La senin ne isin var burda?Anamm kimler kimler varmis burada ???