evet bak buna bende şahidimmm bir gün bu konuda prüz çıktı diye kızan arkadaşımızı yayın başından yayına alıp yayın sonuna kadar tutucam bakalım kendisi nasıl liste çıkarıcakBu kez de böyle olsun arkadaşlar idare edin bakın dün bizde kaç saat yayında kaldık olmadı sabaha karşı kısmet değil dedik arada belki yayını hiç izlemeyip yayın sonu çekilişe gelip ismini yazdırana çıktı olacak böyle aksaklıklar bugün sen 5 saat izledim ben 1 saat izleyebildim öteki hiç izlememiş ama ismi var idare edin
Çok zor izlediğim zaman kafam agrıdıevet bak buna bende şahidimmm bir gün bu konuda prüz çıktı diye kızan arkadaşımızı yayın başından yayına alıp yayın sonuna kadar tutucam bakalım kendisi nasıl liste çıkarıcak
Abi kupon yattıysa benide çekilişe almaya zate kuponda yatmış beyler takip ettiyseniz
Walla yalan iyi değil twiti gorunce kuponu takip edesim bile kalmadı. Sağlık olsunya zate kuponda yatmış beyler takip ettiyseniz
Hayatımda ilk defa bir kuponun yatmasına sevindim okudum konuşmaları abi de kimse niyetini safını tam anlamıyla belli etmiyor. Ben bugün burda senden ve diğer arkadaşlardan talep ediyorum canlı yayın olur rolling vs olur gelir giderim , gelir kalırım muhabbet eder sinerji yaparım işim olur gücüm olur hic gelmem vs hiçbir cekilise yazılmak istemem. Bütün çekilişlerden muaf olmak isterim. Ama bilinmesi gereken birşey varsa onu da söylemek istiyorum şahsım adına her zaman var, burda ve sizin yüreğinizden gelen o manevi bonusu almak ister sevginizden yapılan çekilişi kazanmak ister elimden geldigince her konuda destek olmak istedigimi beyan ederim iyi ki varsınızya zate kuponda yatmış beyler takip ettiyseniz
kral anladım ben sizi yanlış yorumlamadım merak etmeyin ki bu konuda farklı tavır almanız da zaten haksız degildir merak etmeyin bende diyorum ki takılmayın böyle şeylere bugün kazansan ya kaybedicekdin yada kazanamıcakdın ilerleyen etkinlikde kazanırsın ozaman daha da faydalı olur belki şanslı günündür herşey kısmetabi kupon yatsın tutsun önemli değil sadece kural ve hakkı kendime göre yorumladım ben
bitti geçti sorun yok da kuponda gitti zatenAkşam üstü 18:30 dan beri takipteyim daha bişey olmadı ikinci konu açılmış bakalım hayırlısı
yusuf abi senide biliyorum inancınız olsun iyi ki yayın açıyoruz diye seviniyorum kapattıkdan sonra evde canım sıkılıyodu ugraş verecek birşeyler arıodum çok iyi geldi bana moralli yatıp moralli kalkıyoruz yataklarımızda inancınız olsun hepinizle iletişim kurdugum için mutluyum vallahide billahide şuanki davranışınızda sonuna kadar haklısınız söylemek istedigim şey şu ki bugün böyle oldu yarın daha güzel şeyler olurabı ınan bız senın paran ıcın felan hıc bır zaman yanında olmayız bız muhabbetınız ıcın yanınızdayız unutmayın sevılıyorsunuz 6 7 saat yayında durmamızdan anlarsınız ne frespin ıcın ınsan 6 7 saat yayında durur ne para ıcın @YumiYum77
patladık civcik geç kaldın