Mevzu para değil işte orayı kaçırıyorsunuz ama neyse iyi gecelerBeyler etkinligimizin amaçlarını yayında defalarca dile getirdik... Zor zamanlar geçiriyoruz bu zamanlarda kullanıcılarımızı bir nebze de olsa bu zamanlarda eglendirebilmek, kazandırabilmek hep birlikte bir sinerji oluşturup bir ortam oluşturmak... İlla ki bu gibi problemler karşımıza çıkıcak çıkmıcak degil yada illa ki niyetlerimiz suistimal edilicek bu gibi durumlara alışık olmalıyız... Biz forum olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak istiyoruz ve bununle birlikte bizlerde hem burada hem diger tarafta hemde arka planla büyük bir emek sarf ediyoruz durum böyleyken bizlerde emeklerimizin karşılıgını almak istiyoruz her emek harcayan insan gibi... Tamam bazı arkadaşlarımız sagolsunlar bizi hiç bir platformda yanlız bırakmıyolar o arkadaşlara biz cebimizden çıkanı degil yüregimizden çıkanı veriyoruz... Şahsı adıma konuşmak gerekirse cebimizden çıkan degil yüreklerimizden çıkan önemlidir bunu dikkate alarak davranıp ona göre davranalım birbirimize bırakın listeyi kalp kırmadan buradaki herkesi katarak alalım dileyen bizi seçer dileyen parayı seçer orası sizin bileceginiz iş ama son 1 haftadır deli gibi saatlerce sizlerde bizlerde yayında kalıyoruz bu maddi açıdan olmayıp birbirimizi sevdigimizden yana olsun... Ne saatlerce yayında kalan kırılsın nede gelip gidenler kırılsınn... 3 krş para için üzmeyelim birbirimizi... Hele ki bir de kuponumuz bir sonuca baglansın... Ben benimle aynı fikirde olabilceginiz düşüncesindeyim...
onur mevzu para dedimmi kardeşim bak sende benim söylediklerimi yanlış yorumluyosun... Sizler bizlerle birlikte olmak istiyosunuz bunu istiyosanız bu gibi problemlerin bize tırı vırı gelmesi lazım yanlış mıyım ?Mevzu para değil işte orayı kaçırıyorsunuz ama neyse iyi geceler
Beyler etkinligimizin amaçlarını yayında defalarca dile getirdik... Zor zamanlar geçiriyoruz bu zamanlarda kullanıcılarımızı bir nebze de olsa bu zamanlarda eglendirebilmek, kazandırabilmek hep birlikte bir sinerji oluşturup bir ortam oluşturmak... İlla ki bu gibi problemler karşımıza çıkıcak çıkmıcak degil yada illa ki niyetlerimiz suistimal edilicek bu gibi durumlara alışık olmalıyız... Biz forum olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak istiyoruz ve bununle birlikte bizlerde hem burada hem diger tarafta hemde arka planla büyük bir emek sarf ediyoruz durum böyleyken bizlerde emeklerimizin karşılıgını almak istiyoruz her emek harcayan insan gibi... Tamam bazı arkadaşlarımız sagolsunlar bizi hiç bir platformda yanlız bırakmıyolar o arkadaşlara biz cebimizden çıkanı degil yüregimizden çıkanı veriyoruz... Şahsı adıma konuşmak gerekirse cebimizden çıkan degil yüreklerimizden çıkan önemlidir bunu dikkate alarak davranıp ona göre davranalım birbirimize bırakın listeyi kalp kırmadan buradaki herkesi katarak alalım dileyen bizi seçer dileyen parayı seçer orası sizin bileceginiz iş ama son 1 haftadır deli gibi saatlerce sizlerde bizlerde yayında kalıyoruz bu maddi açıdan olmayıp birbirimizi sevdigimizden yana olsun... Ne saatlerce yayında kalan kırılsın nede gelip gidenler kırılsınn... 3 krş para için üzmeyelim birbirimizi... Hele ki bir de kuponumuz bir sonuca baglansın... Ben benimle aynı fikirde olabilceginiz düşüncesindeyim...
canın sağolsun başkan sıkıntı yokBeyler etkinligimizin amaçlarını yayında defalarca dile getirdik... Zor zamanlar geçiriyoruz bu zamanlarda kullanıcılarımızı bir nebze de olsa bu zamanlarda eglendirebilmek, kazandırabilmek hep birlikte bir sinerji oluşturup bir ortam oluşturmak... İlla ki bu gibi problemler karşımıza çıkıcak çıkmıcak degil yada illa ki niyetlerimiz suistimal edilicek bu gibi durumlara alışık olmalıyız... Biz forum olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak istiyoruz ve bununle birlikte bizlerde hem burada hem diger tarafta hemde arka planla büyük bir emek sarf ediyoruz durum böyleyken bizlerde emeklerimizin karşılıgını almak istiyoruz her emek harcayan insan gibi... Tamam bazı arkadaşlarımız sagolsunlar bizi hiç bir platformda yanlız bırakmıyolar o arkadaşlara biz cebimizden çıkanı degil yüregimizden çıkanı veriyoruz... Şahsı adıma konuşmak gerekirse cebimizden çıkan degil yüreklerimizden çıkan önemlidir bunu dikkate alarak davranıp ona göre davranalım birbirimize bırakın listeyi kalp kırmadan buradaki herkesi katarak alalım dileyen bizi seçer dileyen parayı seçer orası sizin bileceginiz iş ama son 1 haftadır deli gibi saatlerce sizlerde bizlerde yayında kalıyoruz bu maddi açıdan olmayıp birbirimizi sevdigimizden yana olsun... Ne saatlerce yayında kalan kırılsın nede gelip gidenler kırılsınn... 3 krş para için üzmeyelim birbirimizi... Hele ki bir de kuponumuz bir sonuca baglansın... Ben benimle aynı fikirde olabilceginiz düşüncesindeyim...
Ben sadece sen ve kenankomutanin muhabbetini çok sevdiğim için zaten sizleyim sadece karara biraz kırıldım neyse bu rollingte başarılar canlı yayında görüşürüzonur mevzu para dedimmi kardeşim bak sende benim söylediklerimi yanlış yorumluyosun... Sizler bizlerle birlikte olmak istiyosunuz bunu istiyosanız bu gibi problemlerin bize tırı vırı gelmesi lazım yanlış mıyım ?
aynen reisAbi @YumiYum77 bence doğru olan bu kimse kusura bakmasın her etkinliğin şartları farklı olur bir avuç insan saatlerce twitch de hem destek oldu hemde muhabbetini yaptı haksızlık olduğunu düşünmüyorum nasıl malum bazı forumlar rolling yapıp aktif olmanızı istiyorsa buradada yayında olunması gerekıyordu söyleyeceklerim bu kadar...