biz aynı dakika onaylarız da aracı kurumlardan kaynaklı 1 2 dk gecikme yaşanabilirEmin misin @BetPapelDestek . Bak ben dedim hızlı sitedir diye ama o kadar mıdır 4 dakika ?
Tabiki Forumun değerli bir bürosu olduğunuz ve kaliteli bir forum olduğunuz her halinizden belli bir üye ile ilgi ve alaka göstermeniz çok naif bir yaklaşım @BetPapelDestek teşekkürler birazdan çekim verip tekrar ekran görüntüsü paylaşıyorum ve bilen 2 kişiye 50 tl diyorumÖncelikle tebrik ederiz efendim Ancak yatırım çekim arası 2 saat olduğu için şuan çekim gelemicek 2 saati doldurduktan sonra talep verin tekrar tahmin alın bence Benim tahminim talepten sonra: 4 dk
Bro ben cevap verdim bak . Sahura gidecem . Çekim saati + 5 dakika benim cevabım )Tabiki Forumun değerli bir bürosu olduğunuz ve kaliteli bir forum olduğunuz her halinizden belli bir üye ile ilgi ve alaka göstermeniz çok naif bir yaklaşım @BetPapelDestek teşekkürler birazdan çekim verip tekrar ekran görüntüsü paylaşıyorum ve bilen 2 kişiye 50 tl diyorum
Tahminler değişiyor o zamanTabiki Forumun değerli bir bürosu olduğunuz ve kaliteli bir forum olduğunuz her halinizden belli bir üye ile ilgi ve alaka göstermeniz çok naif bir yaklaşım @BetPapelDestek teşekkürler birazdan çekim verip tekrar ekran görüntüsü paylaşıyorum ve bilen 2 kişiye 50 tl diyorum
tahminler sadece saat olarak geçerli haksızlık olmasinBro ben cevap verdim bak . Sahura gidecem . Çekim saati + 5 dakika benim cevabım )
Yanlış oldu yani 3.05 olacaktı
Camonnn45 dak ile 1 saat içinde talep vereceğim takipte kalin
Ben aldım tekrar katılmayım ama çok çok çabuk geliyor çekim ? tebrikler ?45 dak ile 1 saat içinde talep vereceğim takipte kalin