Benim söylediğim sayı 4 dakka so rasiydi sende 5 dedin 9 dk sürdü yaniNormalde daha hızlı papel ben yine bir kaç dakika attım fazladan
Tamam kanka çok teşekkür ederim bereketini gör daim olsun@dzeko47 ozelden papara hsp no at atayim parayi kardes bende yatayim artık
knk 2 kişiye vercektin ya 2.side en yakın benim bana versene yaav şansımı seveyim ya 1.30 dk ile kaçırdık ulan betpapel@dzeko47 ozelden papara hsp no at atayim parayi kardes bende yatayim artık
Ben öğretim ona eğitim şartBize çekimi bilmeyi değil, bu kadar parayı nasıl yapıyorsun onu öğret ??
Öncelikle gözüne bir mac kestir ve maçların genel anlamda nasıl bittiğini bir kaç maç ile analiz et örneğin masa tenisi mükemmel şekilde oyuncuları ihya eder ev sahibi 1.6 oran dep 2.1 oran ise ilk periyodu dep kazanır hatta -2,5 veya -3.5 handikap ile ilk periyodu deplasmana oynayabilirsin .Daha çok ayrıntı var ama en önemlisi hangi alanda oynarsan oyna o oyuna hakim ol ve şans faktörü de onemliBize çekimi bilmeyi değil, bu kadar parayı nasıl yapıyorsun onu öğret ??
Teşekkür ederim, bayağı açıklamali oldu, bol şanslar ?Öncelikle gözüne bir mac kestir ve maçların genel anlamda nasıl bittiğini bir kaç maç ile analiz et örneğin masa tenisi mükemmel şekilde oyuncuları ihya eder ev sahibi 1.6 oran dep 2.1 oran ise ilk periyodu dep kazanır hatta -2,5 veya -3.5 handikap ile ilk periyodu deplasmana oynayabilirsin .Daha çok ayrıntı var ama en önemlisi hangi alanda oynarsan oyna o oyuna hakim ol ve şans faktörü de onemli
Çok mantıklıÖncelikle gözüne bir mac kestir ve maçların genel anlamda nasıl bittiğini bir kaç maç ile analiz et örneğin masa tenisi mükemmel şekilde oyuncuları ihya eder ev sahibi 1.6 oran dep 2.1 oran ise ilk periyodu dep kazanır hatta -2,5 veya -3.5 handikap ile ilk periyodu deplasmana oynayabilirsin .Daha çok ayrıntı var ama en önemlisi hangi alanda oynarsan oyna o oyuna hakim ol ve şans faktörü de onemli
9 dak toplamda geliş süresi@despara34 3 dk dedım kac dkde geldı
Toplamda derken 2 kere mı geldı9 dak toplamda geliş süresi