uyelk var abı yatırm yok ama sanırmBak bakalım üye olup yatırım yapmadıysanız olur heralde
uyelk var abı yatırm yok ama sanırmBak bakalım üye olup yatırım yapmadıysanız olur heralde
Bi sorayim öyle oluyorsa oraya yatır bari faydalanakuyelk var abı yatırm yok ama sanırm
olur abı saglam sıte demı ckeımlern varmıBi sorayim öyle oluyorsa oraya yatır bari faydalanak
Saglam vekimler de var 1 k ya kada rolur abı saglam sıte demı ckeımlern varmı
tamam abi soruyormIlk yatırıma da oluyor ama min 100 tl yatırmam gerekiyor canliya sor yatırım yoksa faydalanan @baba_kngk25
Inş yokturtamam abi soruyorm
yoktur abı buyuk ıhtımal canlıya senınmı baglanman gerekıyor arkdas bonusunu alabılmen ıcın benımmiInş yoktur
Sen sor yatırım yoksa yatırım yapıyon canliya bağlanıp benim adımı veriyim sonrada ben baglaniyomyoktur abı buyuk ıhtımal canlıya senınmı baglanman gerekıyor arkdas bonusunu alabılmen ıcın benımmi
yatırm yokmuş abi yatıryorm suanSen sor yatırım yoksa yatırım yapıyon canliya bağlanıp benim adımı veriyim sonrada ben baglaniyom
Tamam ama min 100 tl yatırmam gerekiyoryatırm yokmuş abi yatıryorm suan
tamam abi yatıyorm 100tlden fazla zaten dmden bılgılermı ataym sana yaz dmden banaTamam ama min 100 tl yatırmam gerekiyor
losemi oldun abi sendeSon saniye 3 lük attı pic
Aynenlosemi oldun abi sende
son bı kurşun atıyom abı bende 130 getırelm barı sunuHemde boyle