Iyi sayılır sen nasılsınnasılsın abi
Iyi sayılır sen nasılsınnasılsın abi
iyi abi bızde bı hareketlenelm dedık salladık 3-5 bısylerIyi sayılır sen nasılsın
basketle devam edelm abı artık kolay kolay alt almıyomIyi bakalım yap bi seyler
Devam et bakalimbasketle devam edelm abı artık kolay kolay alt almıyom
sende nasıl gıdıyo abı bahıs arka planda yapyorsn sanırmDevam et bakalim
Kotu her zamanki gibisende nasıl gıdıyo abı bahıs arka planda yapyorsn sanırm
aynen abı katıl mutlaka 280 cıvarı bılet kaldı bakalm 30dan fazla bıletım var ilk 3 odulden bırı cıksada yeter aklnda bulunsunOlabilir ilerleyen zamanlarda
Avrupabet yüzde 25 veriyor fena değilaynen abı katıl mutlaka 280 cıvarı bılet kaldı bakalm 30dan fazla bıletım var ilk 3 odulden bırı cıksada yeter aklnda bulunsun
bu arada abı varmı guzel bonusu olan bıldgn yer
hmm guzelmıs abı dengebete yatır abı 500 tlye kadar yuzde 50 freebet verıyor cevrımıde 1 kat 2 lı kombın 1.50 oran cok ıyı yanıAvrupabet yüzde 25 veriyor fena değil
Limit koymasa iyiydi limit varhmm guzelmıs abı dengebete yatır abı 500 tlye kadar yuzde 50 freebet verıyor cevrımıde 1 kat 2 lı kombın 1.50 oran cok ıyı yanı
anladım abi markabette var abı saglam yerdır 5*8 k cekımlerm cok var futbol ıcın 100de100 freebet var kayıp bonusları fılan yuzde 25 yatırm yuzde 25 kayıp fılan varLimit koymasa iyiydi limit var
100*150 tlye varmı abı guzel freebet veren yer yoksa cevrımsız bonus alabılcegmz yere atalmBiliyom oynadım ordan
Avrupabet e üyemisin arkadaş bonusu alalim100*150 tlye varmı abı guzel freebet veren yer yoksa cevrımsız bonus alabılcegmz yere atalm
link varmı abi bakaymAvrupabet e üyemisin arkadaş bonusu alalim
link varmı abi bakaym