azad güncel listeyi at sana zahmetRollerde skor yazmadan nasıl olacak peki
azad güncel listeyi at sana zahmetRollerde skor yazmadan nasıl olacak peki
Yazmışiz işte her kuponda 3-5 mesaj ne istiyorsunuz daha anlamadım tasma takın birde istersenizRollerde skor yazmadan nasıl olacak peki
Diğerlerine haksızlık degilmi buAyıp ya az saygim vardı
Yazmışiz işte her kuponda 3-5 mesaj ne istiyorsunuz daha anlamadım tasma takın birde isterseniz
tamamdır sağlam totem yapanlar dahil olcak demiştim liste budur 5kişiye 25 vercektik sorun yok extra 1 kişi için çekiliş yapmıycam liste dagıtm budur rica etıyorm bu konu hakkında başka yorum yapılmasın bizzat bende kontol ettim ...,
ne haksızlığı üstüme duseni yapmışim her kuponda bulunmusum iyi konuda 100 mesaj yaziyim tüm odulu bana verin hak hukuk deme bana Allah icinDiğerlerine haksızlık degilmi bu
Kesene berekettamamdır sağlam totem yapanlar dahil olcak demiştim liste budur 5kişiye 25 vercektik sorun yok extra 1 kişi için çekiliş yapmıycam liste dagıtm budur rica etıyorm bu konu hakkında başka yorum yapılmasın bizzat bende kontol ettim ...,
Helal olsun kesene berekt abimtamamdır sağlam totem yapanlar dahil olcak demiştim liste budur 5kişiye 25 vercektik sorun yok extra 1 kişi için çekiliş yapmıycam liste dagıtm budur rica etıyorm bu konu hakkında başka yorum yapılmasın bizzat bende kontol ettim ...,
tamamdır sağlam totem yapanlar dahil olcak demiştim liste budur 5kişiye 25 vercektik sorun yok extra 1 kişi için çekiliş yapmıycam liste dagıtm budur rica etıyorm bu konu hakkında başka yorum yapılmasın bizzat bende kontol ettim ...,
Etkinlik için şansın Bol olsun her daimtamamdır sağlam totem yapanlar dahil olcak demiştim liste budur 5kişiye 25 vercektik sorun yok extra 1 kişi için çekiliş yapmıycam liste dagıtm budur rica etıyorm bu konu hakkında başka yorum yapılmasın bizzat bende kontol ettim ...,
Hiç seni sallayıp cevap veren var mı ezbere iş bu kadar olur etkinlik kıtlığı yokDaha ilk kuponu paylaşmadan buradaydım ben neyse dicek laf yok