tamamdır5*10 mesajı olan zaten listede olamaz baştan sona sıkı takıp edenler bunlarsa liste budur 5 kişiye 25 verılcek
tamamdır5*10 mesajı olan zaten listede olamaz baştan sona sıkı takıp edenler bunlarsa liste budur 5 kişiye 25 verılcek
19 aniye de bir skor mu yazayım yanikor yazmadiAktif takip edenler dedi diye yazmadim
İyi oku hocam Allah için ezbere is yapmaSadece kuponlara Bol şans yazmışsın son 1 saatte
Başkan Bizi Niye Almiyon
Vaala kardeş ben adamın dediğini yaptım basket maçlarında hiç yazmamışsın19 aniye de bir skor mu yazayım yanikor yazmadi
İyi oku hocam Allah için ezbere is yapma
Mesaj atmıştı o mesajdan sonra gelenler dahil değildiBaşkan Bizi Niye Almiyon
Baştan Sona Takip ettik bizi almamış bundan Sonra Gelenler alınmayacak Önce katildimtamamdır5*10 mesajı olan zaten listede olamaz baştan sona sıkı takıp edenler bunlarsa liste budur 5 kişiye 25 verılcek
Hiç yazmamissin derken bol şanstan başka birşey yazmadım yani eminsinVaala kardeş ben adamın dediğini yaptım basket maçlarında hiç yazmamışsın
Ben Sayfa 1den beri aktifimMesaj atmıştı o mesajdan sonra gelenler dahil değildi
Kusura bakma kardeşim görmemişimBu liste Âdil değil @baba_kngk25
sende varsın kardeim baktım suan merak etmeBu liste Âdil değil @baba_kngk25
Rollerde skor yazmadan nasıl olacak pekiMaçı takip ediyoruz etmesek tutar tutmaz Tebrikler yazmayız herhalde
Skor yazmadik diye mi bunlar anlamadım illa köpek gibi yaristiracaksiniz milleti
Tamm kardeşimKusura bakma kardeşim görmemişim