Bol sans olsun kralDostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
Ekli dosyayı görüntüle 9431
SEVER BÖYLE ÇILGINLIKLARIDostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
Biraz mi uçuk abiDostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
Şansın açık kazancin bol bol olsun ??????Dostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi