Bol bol şans diliyorum umarım hepsi erkenden gelirde ugrqstirmaz totemler seninle
bol şansbol şans dileyen arkadaşlar bende sizlere bol şans diliyorum akşama görüşürüz
Ahmet in meşhur kuponları %98 tutar haydi bol şans???Dostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
Ekli dosyayı görüntüle 9431
sen yaşıyomuydun sana ödül mödül yokAhmet in meşhur kuponları %98 tutar haydi bol şans???
Ben ödül istemiyorum da en son müsait olmayan kimdi???sen yaşıyomuydun sana ödül mödül yok
sen yaşıyomuydun sana ödül mödül yok
Bol sanslar ?Dostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
dogru bendimBen ödül istemiyorum da en son müsait olmayan kimdi???
Bol şans başkan gelsinDostlar uzun zamandır oyun oynamıyordum. Bugün kardeşimin şansına birşeyler yaptık kupon biraz uçuk ama benimde böyle kuponları yakalamışlıgım var geçmişten bilirler her neyse kupon takibi yapalım dostlar 10 Kişiye 50tl vericegim kupon gelirse tabi
????dogru bendim