Aynen@Toprak2014 katildim yazdiktan sonra mi 1000 olmam lazim?
Yav napmaya calisiyonuz @BonusLideri
Bi söz verildiyse yapılması gerek yan yattı çamura battı yönetim e yakışacak hareketler değil.
Yav napmaya calisiyonuz @BonusLideri
@flonairs ilk sayfalarda sıkıntı olmaz her türlü odeyiz diyen sizsiniz şimdi özelden yazıyom yazmiyonuz ağır geliyorsa kapatın o Zaman forumu odeyemiyosaniz özelden yazıyorum yazmiyonuz aktif oluyonuz
mori öyle mi diyosun reis bari sen yapma kralBi söz verildiyse yapılması gerek yan yattı çamura battı yönetim e yakışacak hareketler değil.
Herkes alırken ben niye bekliyom artı bugün dediniz çıkarsınız açıklama yaparsiniz kb bende zaten senle olmak istemiyorum soz verdirsen yapacaksın daha fazla konuşup hakaret içerikli konuşmak istemiyorumBak seninle muhattap olmak istemiyorum ve beni de buna mecbur bırakma. Sana ne zaman gönderilirse o zaman alırsın paranı ha bu durum bana göre değil diyosan kapı orada... Bize yok forumu kapatın yada açın benzeri cümlelerle geleceğine kendine çeki düzen ver... Bu şekilde konuştukca alacağın varsa da alamazsın... Büyük harflerle yazıyorum '' KONUYLA İLGİLİ TEK BİR CEVAP YADA KONUŞMA '' yapmanı artık istemiyorum... Hele ki kullanmış olduğun uslüp ile hiç konuşma... Kaç gündür sabrediyorum
Herkes alırken ben niye bekliyom artı bugün dediniz çıkarsınız açıklama yaparsiniz kb bende zaten senle olmak istemiyorum soz verdirsen yapacaksın daha fazla konuşup hakaret içerikli konuşmak istemiyorum
Yavv abii hrkese yollayıp neden bana yollanmiyor fazla diye miiBi söz verildiyse yapılması gerek yan yattı çamura battı yönetim e yakışacak hareketler değil.
Genel bi gezdim konuyu da sanki söz verilip tutulmamış gibi geldi bana. Benlik bisey yok lâkin hak haktır.mori öyle mi diyosun reis bari sen yapma kral
İşte yapmıyom ve empati kur. Sonra bana yaKonuşmanı zevkle bekliyorum
Sabahdan beri abi hepsine yazıyorum hakaret küfür etmeden biri de çıkıp akşam hallederiz yada yarin dese TM diyecemmGenel bi gezdim konuyu da sanki söz verilip tutulmamış gibi geldi bana. Benlik bisey yok lâkin hak haktır.
mori bankada degiliz büroda degiliz etkinlik açıldı ve istenilen noktaya gelindi... kimse parasını vermemezlik yapmıyor kendi kendine tribe giriyor...Genel bi gezdim konuyu da sanki söz verilip tutulmamış gibi geldi bana. Benlik bisey yok lâkin hak haktır.
Yavvv herkese yollandı neden bana yollanmadi kimse tribe girmiyormori bankada degiliz büroda degiliz etkinlik açıldı ve istenilen noktaya gelindi... kimse parasını vermemezlik yapmıyor kendi kendine tribe giriyor...
bak hala uzatıyosun sana dedigim gibi sana gönderildigi zaman alırsın paranı bana konuyu kitletmek zorunda bırakma... Milletede sagda solda özelde küfür etme hakaret etme... Şuanda seni banlamıyosam sırf '' sagda solda paramı vermemek için bahane ettiler '' diye konuşacaksın diye banlamıyorum... Buna dikkatini çekmek istiyorumSabahdan beri abi hepsine yazıyorum hakaret küfür etmeden biri de çıkıp akşam hallederiz yada yarin dese TM diyecemm