Evet kendisi dün arka arkaya mesaj atıyordu konusunda ?neymiş arka arkaya mesajı kontrol etsinlermis ?Bugun degıl daha oncekılerden bahsediyorum, ödül cok bıle dedıgın zamanları biliyorum, uzatmak istemiyorum
Evet kendisi dün arka arkaya mesaj atıyordu konusunda ?neymiş arka arkaya mesajı kontrol etsinlermis ?Bugun degıl daha oncekılerden bahsediyorum, ödül cok bıle dedıgın zamanları biliyorum, uzatmak istemiyorum
Evet yüksekti bunu s4nde biliyorsun yalanımi hodda ayın 1 derler 3de olur 5 i de olur kimse sizde dahil burdaki kadar sesiniz çıkmaz biraz konuşursan it gibi azarlar yüzüne lafı vurur gık demezsinizBugun degıl daha oncekılerden bahsediyorum, ödül cok bıle dedıgın zamanları biliyorum, uzatmak istemiyorum
Hayırlı olsun renktas nice mesajlara
Beni it gibi azarkayacak adamı itin götüne her yerde sokarım, başkasından bahsediyorsun sanırım abiEvet yüksekti bunu s4nde biliyorsun yalanımi hodda ayın 1 derler 3de olur 5 i de olur kimse sizde dahil burdaki kadar sesiniz çıkmaz biraz konuşursan it gibi azarlar yüzüne lafı vurur gık demezsiniz
tesekkurler renktas sizin odulleriniz de gelir insallah kisa surede @Toprak2014 kanka ses vermiyorsun ayip ayip broHayırlı olsun renktas nice mesajlara
Var ama katılıyorum yazdıktan sonra 1000 mesaj yazman lazım@Toprak2014 aga 1000 mesaja ödül yokmu ki
Benimki gelmedi daha ?tesekkurler renktas sizin odulleriniz de gelir insallah kisa surede @Toprak2014 kanka ses vermiyorsun ayip ayip bro
Senin hesapların risk birimi tarafından incelemeye alındı ??Benimki gelmedi daha ?
Demekki az olanları yolluyorlar ?Knk bana gelmedi daha ?
Benn????Senin hesapların risk birimi tarafından incelemeye alındı ??
Senin hesapların risk birimi tarafından incelemeye alındı ?
Iyi gunlerde kullan kardeşim