Knk yayın varr ???bugün olmaz o iş@BonusLideri bugun halledilir denilmişti. Beklıyoruz
Knk yayın varr ???bugün olmaz o iş@BonusLideri bugun halledilir denilmişti. Beklıyoruz
Foruma girmiyorlarkiBittimi bugun son 53 dk kaldi
??? soz çıktı agizdan ne dyelim. Ben ozel olarak bir kac resim attim sabah 08.40 da ucagim var orduya babam yogun bakimda seker komasina girdi. Telegramdan biletlerime kadar gönderdim. Durumu acikladim diyeck soz yokForuma girmiyorlarki
Liste elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum@BonusLideri bugun halledilir denilmişti. Beklıyoruz
Vereyimmi abi papara bilgisiListe elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
O üye benmiyim ?Liste elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
1783220247 paparam. Bidahaki ay sozum olsun geri atarim gerekirse ama suan buna cok ihtyacim varListe elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
Eyvallah usta..Liste elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
Tmm hocam ne zaman verelim papara, birde @catman in 1000 mesaj 25tl ödülü de kendi isteği ile bana gonderilecekListe elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
bugun gun icinde odenir anlasildi hocam tesekkurlerListe elime ulaştı 1 uye harici problem yok o uyedede net bir karar alıp ödemeleri çıkacağım.Daha öncede konuya yazdim pazartesi günü liste çıkar saki çarşamba odemeler çıkar diye ve aynı şeyi diyorum
A.. S knk
NapiyonA.. S knk
Servis bekliyorum knk, sen nasılsınNapiyon
Idare eder havalimanindayim. Sen yenimi gfyon ise mesaimi bittiServis bekliyorum knk, sen nasılsın
Gidiyorum. Sen hayırdır, ülkeyi mi terkediyonIdare eder havalimanindayim. Sen yenimi gfyon ise mesaimi bitti
Kanka babam seker komasina girdi dun orduda bende gidiyorum iste 8.40da ucak var.Gidiyorum. Sen hayırdır, ülkeyi mi terkediyon
Pardon kardeşim Allah acil şifalar versinKanka babam seker komasina girdi dun orduda bende gidiyorum iste 8.40da ucak var.