1 sıfır fazla mı olduCatman de 1000 tl ödülünü bana bırakmıştı hatırlayıyım???
1 sıfır fazla mı olduCatman de 1000 tl ödülünü bana bırakmıştı hatırlayıyım???
1000 mesaj ödülü dicektim Allah spyletmiş?Catman de 1000 tl ödülünü bana bırakmıştı hatırlayıyım???
Işık mı yandı ne@BonusLideri yusuf abi emegine sagluj
Canim acayip skkinIşık mı yandı ne
Ne zaman gönderilecek1000 mesaj ödülü dicektim Allah spyletmiş?
Abi 4 mesaj yukarıda adam bugün demiş yaNe zaman gönderilecek
Ne zaman gönderilecek kiAbi 4 mesaj yukarıda adam bugün demiş ya
kumarbaz adam sabırsızdır genel olarak ve siteler de bu yüzden kazanır kumarın verdiği adrenalin yüzündenAbi 4 mesaj yukarıda adam bugün demiş ya
Bugün bittiAbi 4 mesaj yukarıda adam bugün demiş ya
Tebrikler guzel tespitkumarbaz adam sabırsızdır genel olarak ve siteler de bu yüzden kazanır kumarın verdiği adrenalin yüzünden
Yok ya çocuğu sünnet ettirmem lazım para lazimkumarbaz adam sabırsızdır genel olarak ve siteler de bu yüzden kazanır kumarın verdiği adrenalin yüzünden
Valla la acil sünnet olması lazım tıkanıklık varYok ya çocuğu sünnet ettirmem lazım para lazim
Kaç yaşında oğlunValla la acil sünnet olması lazım tıkanıklık var
genel olarak da öyle bi 20 freebet kazanılır mesela 24 saat içinde eklencek derler 24 saatte 50 kere canlıya bağlanılır ne zmn eklencek diyeValla la acil sünnet olması lazım tıkanıklık var
Tedavi ol,kumarbaz adam sabırsızdır genel olarak ve siteler de bu yüzden kazanır kumarın verdiği adrenalin yüzünden
Hepimiz olmalıyızTedavi ol,
hem hastalık hem verdiği o keyif yüzünden tmm hastasın ama o keyfi de bırakmak istemiyosun karışık bi durum yaniTedavi ol,
1.5Kaç yaşında oğlun