Honda kanka Justin sorun çözüldü etiklgnr bak kanka
Honda kanka Justin sorun çözüldü etiklgnr bak kanka
As kardeşimSelamünaleyküm
Nasılsın kardesimAs kardeşim
Şükür kardeşim iyiyim sen nasılsınNasılsın kardesim
Allaha şükür kardesmŞükür kardeşim iyiyim sen nasılsın
Günaydın reisGunaydin arkadaşlar
Günaydın kankaS.a agalar gunaydin
Aleyküm selamS.a agalar gunaydin
Destege baglanip sorsana bro sabah cekim verilcekti diyeAleyküm selam
Çekim işleme alındı denildi ama hala iptal et seçeneği var bibyazsana senin aracına kankaDestege baglanip sorsana bro sabah cekim verilcekti diye
6.30da vermiştim çekimi daha beklyomDestege baglanip sorsana bro sabah cekim verilcekti diye
Canli destek talep ver dedidemi talep verdin???Çekim işleme alındı denildi ama hala iptal et seçeneği var bibyazsana senin aracına kanka
Hayır dün sordumda yarın gün içinde verin dediler bende direk verdim yarım saat önce sordumdada destek işleme alındı dedi en kısa zamanda sonuclsncak dediCanli destek talep ver dedidemi talep verdin???
Peki bekle ozaman bakalim. Benim elemana yazdim ben uyuyodur. O benden haber almadan cekim verme demisti sanada soyledim ben. Bekleyip gorelimHayır dün sordumda yarın gün içinde verin dediler bende direk verdim yarım saat önce sordumdada destek işleme alındı dedi en kısa zamanda sonuclsncak dedi
Kanka bana demedin sen sabah çekim verme diye neyse artk bekleyelimPeki bekle ozaman bakalim. Benim elemana yazdim ben uyuyodur. O benden haber almadan cekim verme demisti sanada soyledim ben. Bekleyip gorelim
1 k yatirsana benjm siteyeKanka bana demedin sen sabah çekim verme diye neyse artk bekleyelim