Öyle TabikiAynen abi olsada olmasada burdayız her daim?
Öyle TabikiAynen abi olsada olmasada burdayız her daim?
Konu na destek verenleri unutma bak az çokTamamdır sabah kalkınca 7 gbi çekim vercwm 5 k direk
AdamPara için biz burda olmadık
Abi ana paranın çoğu borca gitmek kalan miktarlarda bize özel 2 adımlık konuda olanlara 3-4kisiyz zaten kendime rol yaparız tüm bakiyeyi alsak sağlam dagitm yapardimKonu na destek verenleri unutma bak az çok
Tamam red olursa canlıya sorarm zaten kankaValla ben 11 den once uyanmam. Eger red olur filan karismam. Anca uyaninca cevap veririm
Sana attigim resimler duruyodur onu atarsin red olursa canliyaTamam red olursa canlıya sorarm zaten kanka
Sen dua et ana para kurtulduAbi ana paranın çoğu borca gitmek kalan miktarlarda bize özel 2 adımlık konuda olanlara 3-4kisiyz zaten kendime rol yaparız tüm bakiyeyi alsak sağlam dagitm yapardim
Wpden attklarn duruyor bundan attklarn durmuyor ama onuda wpden at sana zahmet onları kast ediyorsnSana attigim resimler duruyodur onu atarsin red olursa canliya
Wpden attiklarim. Elemanin sabah cekim ver dedigi resim wpden attim onu atarsin red olursa.Wpden attklarn duruyor bundan attklarn durmuyor ama onuda wpden at sana zahmet onları kast ediyorsn
Tamamdır bende oWpden attiklarim. Elemanin sabah cekim ver dedigi resim wpden attim onu atarsin red olursa.
Haşim degl hısım olak????Aman beni unutma valla cekim geldi gitti etti olmasin hasim oluruz ???
Blmem sabah uyandigimda para gtti baatim ettim olmasin??Haşim degl hısım olak????
Telefonum kırıldı simdiden???Blmem sabah uyandigimda para gtti baatim ettim olmasin??
Valla anka icin yazicam. Ama sunu bil kime sorarsan sor bukadar ugrastim valla gordun gozunle hakkimi yedirmem ??Telefonum kırıldı simdiden???
Yok be kanka ayıpsın sabah halledelm ayırmammi hakkını helali hoş olsn sen bide ankayi hallere hurda herkes sahibim 5 k atarm direk
Bana da 25 kuruş at tamam miTelefonum kırıldı simdiden???
Yok be kanka ayıpsın sabah halledelm ayırmammi hakkını helali hoş olsn sen bide ankayi hallere hurda herkes sahibim 5 k atarm direk
Tabi??kanka ayipsnValla anka icin yazicam. Ama sunu bil kime sorarsan sor bukadar ugrastim valla gordun gozunle hakkimi yedirmem ??
Nerde@Jakadal diğer yerde sana çıktı ödül kanka habern olsn?