Bez mi kalmadı ağa@DAYI su benim 200 lira odulum vardi 100 lira gondernde helalleselim. Veya onun yerine canbebe bez 2 paket adres verim oylede yapabilirsiniz
Dostum bu konulara açıklık getireyim aynı şeyleri konuşmayalım bu ayin hakedisleri ödendi ve önümüzdeki ay kalan hak edisler ödenecek bu konuda aynı şeyleri yazmayın lütfen@DAYI su benim 200 lira odulum vardi 100 lira gondernde helalleselim. Veya onun yerine canbebe bez 2 paket adres verim oylede yapabilirsiniz
Kalmadi abi anasini satam durmadan ziciyo kizBez mi kalmadı ağa
Tamam abi bidahaki ay 200 alirim dpgru dyon smdi 100 liraya gaflete dusup okey demek mantiksiz sevgiler.Dostum bu konulara açıklık getireyim aynı şeyleri konuşmayalım bu ayin hakedisleri ödendi ve önümüzdeki ay kalan hak edisler ödenecek bu konuda aynı şeyleri yazmayın lütfen
Tebrikler
ışıme yarayan bır para değıldı 7500 lıra olması lazımdıkı borçlar kapansın yanı kartın asgarısı olmadı sağlık olsunÜzüldüm
Sağlık olsun kardesimışıme yarayan bır para değıldı 7500 lıra olması lazımdıkı borçlar kapansın yanı kartın asgarısı olmadı sağlık olsun
öldüHiperwin noldu
.Hiperwin noldu
reıs naberKonusuna açıklama yapıldı arkadaşlar bir göz atın isterseniz