etsınler nereye kadar edeceklerseArar rahatsız ederler sürekli
etsınler nereye kadar edeceklerseArar rahatsız ederler sürekli
Devlet bankasına borcun varsa pamukörenden parayı almaya başlayınca bende öderim de kes at ?? son zamanlarda herkes bunu kullanıyoretsınler nereye kadar edeceklerse
zıraat 20 cıvarı denız 3 bın var babamın zıraat 7 bın abımın zıraat 3 bın dedemın yok çok şükür adam 87 yaşında kredı vermıyolar yoksa onunda olurduDevlet bankasına borcun varsa pamukörenden parayı almaya başlayınca bende öderim de kes at ?? son zamanlarda herkes bunu kullanıyor
bu gece sonlanacak, diğer etkinlik bürodan cevap bekleniyor
bu gece sonlanacak, diğer etkinlik bürodan cevap bekleniyor
Adam değil demekki ?@baba_kngk25 ne adammissin tum akrabalarina yazeim hicbiri sklemedi lan seni
Kelimelerimize dikkat edelim lütfen argo küfür kesinlikle istemiyorum bu konuda gereken özeni gösterelim@baba_kngk25 naber lan got lalesi
Dolandiriciya hirsza serbest olsun yusuf abiKelimelerimize dikkat edelim lütfen argo küfür kesinlikle istemiyorum bu konuda gereken özeni gösterelim
Formda olup tek cevap yazmadı miDolandiriciya hirsza serbest olsun yusuf abi
tazmadı demekkıFormda olup tek cevap yazmadı mi
Bence utandı artıktazmadı demekkı
Ünlü yaptın sonundaKarakteri yok suan @baba_kngk25 londradaki akrablaeinla konusuyorum ulke sinirini aştı gitlugun
Avuaturya daki akrabasinasa yazdim. Ankaeadakiler siktir et adam degil o dedilerÜnlü yaptın sonunda
Onlarda ne olduğunu anlamış demekAvuaturya daki akrabasinasa yazdim. Ankaeadakiler siktir et adam degil o dediler