Hemserin sincanliHer hesabını bulmuşsun
Hemserin sincanliHer hesabını bulmuşsun
Bırakmaz üyeler temel direği yalaka tayfa varPara kazanıyor diye götler oynamak zorunda mı haksız yere adam banlamak zorundamı 100bin alır hakka girerler bugün çıkmaz yarın bir gün doğacak Coluk cocugundan çıkar herkesin bi hesabı varsa mevlanında vardır her daim bir hesabı haksızlık hile hurda ile kazanç sağlasalar ne sağlamasalar ne üyeleri bi bıraksın bakiyim nasıl kazanacaklar 100k görücem o zaman
Ne alaka Antep nire Sincan nire ?Hemserin sincanli
Yönetimin de multisi var onlarca onlarda cekilise giriyor ?O forumda farklı 4 grup var hepsi yolunda en az 50kişinin 10ar multihesabı var yönetim bilmiyor mu bunları sence
Biliyorum abi biliyorum ? o forumun ne olduğunu biliyorumYönetimin de multisi var onlarca onlarda cekilise giriyor ?
Valla buraya gelsinler beni yalasınlar ne vaad ediyolarsa 2 katını verelim abi ??Bırakmaz üyeler temel direği yalaka tayfa var
Mit müsteşarı sanki @Jakadal ??Her hesabını bulmuşsun
AynenMit müsteşarı sanki @Jakadal ??
Yalanlama imkanı yok doğruyu kim yalanlarValla buraya gelsinler beni yalasınlar ne vaad ediyolarsa 2 katını verelim abi ??
Benim orda yönetime dediğimi kimse demiyorValla buraya gelsinler beni yalasınlar ne vaad ediyolarsa 2 katını verelim abi ??
Karekter farkı varYönetim her yerde yönetimidir her zaman aynıdır
Aynen abi aynen para bunların karakterini satın alcak kadar kuvvetli bir araç ?Karekter farkı var
Fare deliğinden çıkarıp getireceksin yaniAdamin tum akrabalarina yazdim merhaba bukut canatan neyiniz oluyor diye kimseden cevap yok ??
Aynen oyle abiFare deliğinden çıkarıp getireceksin yani
tövbe tövbe tövbe estafurulla@baba_kngk25 dustugun hallere bak Ekli dosyayı görüntüle 16621