Ben su anda sokkkkAçık arttırma gibi düşün kanka sanal veya real ürünü sunarsın fiyat açarsın üstüne ekleme yapılır son fiyattan alıcısı belli olur
Ben su anda sokkkkAçık arttırma gibi düşün kanka sanal veya real ürünü sunarsın fiyat açarsın üstüne ekleme yapılır son fiyattan alıcısı belli olur
Twitter hesap resmi tesbihlerle ddolu facedede hep tesbih satanlarla arkadasAçık arttırma gibi düşün kanka sanal veya real ürünü sunarsın fiyat açarsın üstüne ekleme yapılır son fiyattan alıcısı belli olur
Reis bizede pasla ailesine bizde yazalım babası yüzüne tükürsün senin gibi evladın ben adam sandın meğersem oğlanmışssın desin ??Whatsapi var picin telegramda yok eskiden varmis. Ailesine yazicam bugun 200 lira gelmezse facebookunu buldum
Whatsapina burdaki yazdigimi atsana bro elran resmi dur bide hodda konu onay almadi yazdigimi atim dur onufa al at
Niye knk heryerde yapılıyor şuanda ?Ben su anda sokkkk
Ben bilmiyordum mezat i yeminleNiye knk heryerde yapılıyor şuanda ?
Wp kullanmıyorum reis inankiWhatsapina burdaki yazdigimi atsana bro elran resmi dur bide hodda konu onay almadi yazdigimi atim dur onufa al at
İnanırım kanka çağı yakala biraz artık herşey çok hızlı gelişiyor??Ben bilmiyordum mezat i yeminle
Valla cok hizli gelişiyorİnanırım kanka çağı yakala biraz artık herşey çok hızlı gelişiyor??
Onaylamazlar bir kere betbey de param kaldı 3 gün ödenediler yazdım 1 günde yazıp bekledim değişik bir forumHodda konu siliyolar onaylamyolar
O forum hain dolu o forum 3kağıtçı dolu o forum sponsorlarla anlaşmalı dolandırıcı firmayı wipbeti sponsor yaptılar insanların canı yanacak diye uyardıgımdan ban yedim egoist ibnelerle dolu yönetimi o forumda o kadar dağıtım yaptık haksız yere yine ban yedik yani o forum çok boş bi forumOnaylamazlar bir kere betbey de param kaldı 3 gün ödenediler yazdım 1 günde yazıp bekledim değişik bir forum
Sponsor çok aylık ölüsü 100 bin kaldırıyorlar reis 1 tane adam eksilmiş forumdan onların umrundamıO forum hain dolu o forum 3kağıtçı dolu o forum sponsorlarla anlaşmalı dolandırıcı firmayı wipbeti sponsor yaptılar insanların canı yanacak diye uyardıgımdan ban yedim egoist ibnelerle dolu yönetimi o forumda o kadar dağıtım yaptık haksız yere yine ban yedik yani o forum çok boş bi forum
Para kazanıyor diye götler oynamak zorunda mı haksız yere adam banlamak zorundamı 100bin alır hakka girerler bugün çıkmaz yarın bir gün doğacak Coluk cocugundan çıkar herkesin bi hesabı varsa mevlanında vardır her daim bir hesabı haksızlık hile hurda ile kazanç sağlasalar ne sağlamasalar ne üyeleri bi bıraksın bakiyim nasıl kazanacaklar 100k görücem o zamanBen iş yapmadığım dediği ay 100 bin i var o forumun