Benim kupon yenerse teke kalıyor gelsin 100 TL ??Pepe koydu bacak arası
Benim kupon yenerse teke kalıyor gelsin 100 TL ??Pepe koydu bacak arası
Ben 5-6 ay önce verirdim şimdi vermiyom ha 50 en fazla oda 20 atıp oynarimYok be abi 300 filan yatiririm baska atmam. Oda 50 50 yatirim yapyom
Gelsin paraaaaBenim kupon yenerse teke kalıyor gelsin 100 TL ??
Ayni iste onden 50 atyom kazanirsam daha atmyorumBen 5-6 ay önce verirdim şimdi vermiyom ha 50 en fazla oda 20 atıp oynarim
Leeddd attı 2-0, o bir gole kaldiiiGelsin paraaaa
AYnnn gerek yokkk sanki kazaniyozzx ?Ayni iste onden 50 atyom kazanirsam daha atmyorum
Senindemi leeds varLeeddd attı 2-0, o bir gole kaldiii
Sans be kazaniyoz kaybedyoz bi dumen icindeyizAYnnn gerek yokkk sanki kazaniyozzx ?
Aralıkta 2020en sonnn 18k 15gunde çektim sonra 13k şey aldım aldinn onuda köye biraktimm çoğunluk anka betpuan 1xbet di çekimler küçük çekimleri saymıyorum 5k bir miktar borçlara verdim dağıttım felannSans be kazaniyoz kaybedyoz bi dumen icindeyiz
Günaydın akşam oldu kaç dk olduuAttt arsenalll
Guz3ll ben uzun suredir yuksek cekemedim en son 2019 da araba aldim 20 k okadarAralıkta 2020en sonnn 18k 15gunde çektim sonra 13k şey aldım aldinn onuda köye biraktimm çoğunluk anka betpuan 1xbet di çekimler küçük çekimleri saymıyorum 5k bir miktar borçlara verdim dağıttım felann
Atti demedim attttt dedim???Günaydın akşam oldu kaç dk olduu
Bende ondan sonra 2k en yüksek çekimim o zamman 6*6rusya halı sahadan 6oran çok biliyordum hani derler ya para paarayi cekerGuz3ll ben uzun suredir yuksek cekemedim en son 2019 da araba aldim 20 k okadar