Ne haydasi kombinin ikinci maciii ?Haydaaaaaaaa
Ne haydasi kombinin ikinci maciii ?Haydaaaaaaaa
Kpon atda keyiflenelimNe haydasi kombinin ikinci maciii ?
Abi atamayana atarlar misali ? olmasinnnAtar elbet 1 tane eşek değil ya dep hiç atağı yok
Kombin mi biter deNe haydasi kombinin ikinci maciii ?
Belli olmaz olmamış bir durum değil yani hedefsiz iki takım seyir zevki olur goller olur diyordumAbi atamayana atarlar misali ? olmasinnn
Atmiyom siz uğursuz sunuz şimdi gelmezz gelse 2-3bilet alacammm sonraa çıkarsa vermiyecen sana ?Kombin mi biter de
Ben bulaşma dedikk bugün ingirtere üst alinmazzz başka liglere alacannn ?Belli olmaz olmamış bir durum değil yani hedefsiz iki takım seyir zevki olur goller olur diyordum
???????????Atmiyom siz uğursuz sunuz şimdi gelmezz gelse 2-3bilet alacammm sonraa çıkarsa vermiyecen sana ?
??????????????????
Frspin kazancı 40 yaptım bu gelmez ise gece Fransa yaparımBen bulaşma dedikk bugün ingirtere üst alinmazzz başka liglere alacannn ?
Abi o ne spini kaç yatırıma spin varrrFrspin kazancı 40 yaptım bu gelmez ise gece Fransa yaparım
Kuru yer kalmadı degilmi dikkat ettin miAtmiyom siz uğursuz sunuz şimdi gelmezz gelse 2-3bilet alacammm sonraa çıkarsa vermiyecen sana ?
Yapmadım banyo yemek hazırmış :‑X???Kuru yer kalmadı degilmi dikkat ettin mi
50 tl yatırıma var yazıyor istedim 80 ekledi 18 tl verdiAbi o ne spini kaç yatırıma spin varrr
Yüzde 50spinnn mii 160yatirdin haaa50 tl yatırıma var yazıyor istedim 80 ekledi 18 tl verdi
Bethesabi yatırıma hem bilet hem spin aliyonnNe spini bu abilerrr
Haydaaa. Eskiden 100 r 100 alirdim ordan hep biraktimDevammm haydiii
Bethesabi yatırıma hem bilet hem spin aliyonn