Maşallah knka, zarar cıktıysa geçen haftaki çok iyi ya, dikkat et giderlerine öncelik verTuttu tuttu bro. 300 aldim iste. 50sini kumara yatirdim 1250 cekum 1 saat icinde
Maşallah knka, zarar cıktıysa geçen haftaki çok iyi ya, dikkat et giderlerine öncelik verTuttu tuttu bro. 300 aldim iste. 50sini kumara yatirdim 1250 cekum 1 saat icinde
Kankq wpAnaparayi odediler
Oyle yaptim brocum cektim valla direkMaşallah knka, zarar cıktıysa geçen haftaki çok iyi ya, dikkat et giderlerine öncelik ver
Haberim yokBnde otobusteyim. Ridvan baskan para cekckti cektimi
Rıdvan başkan çekecek birazdan parayıBnde otobusteyim. Ridvan baskan para cekckti cektimi
Adam haklı TabikiYok bro adam para bklyor valla ekmek yedrmezler bize. Parayi atmadan kimse yuzumuze bkmaz
Oy oy bir Gardasim daha çıktı bugünRıdvan başkan çekecek birazdan parayı
Baskan çekince bana atma @Adam1977 abiye atarmisin 50 yi onunla aramisea bi mevzu vardiRıdvan başkan çekecek birazdan parayı
Ikisi bağlantılı zaten. Adam dyorki ugrastik ettik sozunu tut. Smdi dun aksam yazdim direk haber ucmus adama sozunu tut gel hallederiz denildi bana anka icinAdam haklı Tabiki
Yahu konuşturma beni bak gece 1.3k kasa ile girdin yahu 1k gir 700 gir adam işini çözmüş bir sıkıntın daha var bari yüzün olsun derdini söylemeyeKanka ful borçlarımı verdim kalanida kaybettm kazansam atacaktm dedm gbi ama ankayi alırsak 1 k sözümüz direk ona
Tmm kardeşim no var sende zaten gerekeni yaparsınAtarım tabi ama is çıkışında @Adam1977 kardesim
Tüm formlar zaten birbiri ile bağlantı halindeIkisi bağlantılı zaten. Adam dyorki ugrastik ettik sozunu tut. Smdi dun aksam yazdim direk haber ucmus adama sozunu tut gel hallederiz denildi bana anka icin
Var kardesim hallederim is cikisiTmm kardeşim no var sende zaten gerekeni yaparsın
Verdim gittiVer coskuyuuuu
Ne oluyorVerdim gitti