Tebrikler hayırlı olsun kardeşim425 di kasa 75 bastim rulet kirmiziya duz 500 oldu ahahahahaha cekim verildiEkli dosyayı görüntüle 16335
Tebrikler hayırlı olsun kardeşim425 di kasa 75 bastim rulet kirmiziya duz 500 oldu ahahahahaha cekim verildiEkli dosyayı görüntüle 16335
Günaydın kardeşimGunaydin arkadaşlar
Gardasim benim425 di kasa 75 bastim rulet kirmiziya duz 500 oldu ahahahahaha cekim verildiEkli dosyayı görüntüle 16335
N3Gunaydin başkan. Topladik kendimizi cok sukur
Ne güzel ne güzel işte sonunda zengin oldunGunaydin başkan. Topladik kendimizi cok sukur
Yok be abi zengin olcak para degil ama guzel oldu ferahlatti beni. Sen napiyon.Ne güzel ne güzel işte sonunda zengin oldun
İse gdim yeni yarım saat sıkı iş var şimdilikYok be abi zengin olcak para degil ama guzel oldu ferahlatti beni. Sen napiyon.
Bnde otobusteyim. Ridvan baskan para cekckti cektimiİse gdim yeni yarım saat sıkı iş var şimdilik
UnaydinGunaydin arkadaşlar
Kanka halletcenmi ankayiBnde otobusteyim. Ridvan baskan para cekckti cektimi
Halledicez de adama mesaj attik gece sabah bana diger forumun parasni soruyorKanka halletcenmi ankayi
Kanka ful borçlarımı verdim kalanida kaybettm kazansam atacaktm dedm gbi ama ankayi alırsak 1 k sözümüz direk onaHalledicez de adama mesaj attik gece sabah bana diger forumun parasni soruyor
Yok bro adam para bklyor valla ekmek yedrmezler bize. Parayi atmadan kimse yuzumuze bkmazKanka ful borçlarımı verdim kalanida kaybettm kazansam atacaktm dedm gbi ama ankayi alırsak 1 k sözümüz direk ona
Günaydın knk, babakanka nın para noldu hallettınmiGunaydin başkan. Topladik kendimizi cok sukur
Aynen bro dun 5 k anaparayi bizzat aldim elimle verdim ** ??Günaydın knk, babakanka nın para noldu hallettınmi
9 k gibi Bi Bi rakamdı o kadar mı alabıldınizAynen bro dun 5 k anaparayi bizzat aldim elimle verdim ** ??
Anaparayi odediler9 k gibi Bi Bi rakamdı o kadar mı alabıldıniz
İYİ valla helal sana almışsın, o sözünü tuttu mu bari sanaAnaparayi odediler
Tuttu tuttu bro. 300 aldim iste. 50sini kumara yatirdim 1250 cekum 1 saat icindeİYİ valla helal sana almışsın, o sözünü tuttu mu bari sana