Profesör oldu mu bu simdi ??valla hacım bütün ekibin burda oldugunu bilseydim AbuzerKömürcü olarak açardım hesabı ne bilim siz burdasınız bende forumu twıtterda görüp üye oldum
Profesör oldu mu bu simdi ??valla hacım bütün ekibin burda oldugunu bilseydim AbuzerKömürcü olarak açardım hesabı ne bilim siz burdasınız bende forumu twıtterda görüp üye oldum
kesene bereket ben like sayisi artsin diye begenmistim ama kismet iste ? benim hakkimi @Adam1977 abiye verirmisiniz o oynasin kazanirsa alirim yarisini ?Tebrikler
Paparalar @ilkerimxx e
Değişsin istiyorsanvalla hacım bütün ekibin burda oldugunu bilseydim AbuzerKömürcü olarak açardım hesabı ne bilim siz burdasınız bende forumu twıtterda görüp üye oldum
Hisse payı ortaklık ? ? ? ?kesene bereket ben like sayisi artsin diye begenmistim ama kismet iste ? benim hakkimi @Adam1977 abiye verirmisiniz o oynasin kazanirsa alirim yarisini ?
valla değişirse çok iyi olurDeğişsin istiyorsan
sen ismini yanlis okuyon zaten abuzersinvalla hacım bütün ekibin burda oldugunu bilseydim AbuzerKömürcü olarak açardım hesabı ne bilim siz burdasınız bende forumu twıtterda görüp üye oldum
Değişmiş bile resmi dd degistir dostum ??valla değişirse çok iyi olur
sorma hacım yaaa dur bi admınden rıca edelım değişssinProfesör oldu mu bu simdi ??
@Alfa97 kardeşim bu kardeşimizin nick degiştşrelim sana zahmet nick AbuzerKömürcü olsunvalla değişirse çok iyi olur
Hakkım sanadır abiPaparalar bana dostlar
Hayırlı olsun degişmişsorma hacım yaaa dur bi admınden rıca edelım değişssin
Kasada dursun o zaman şimdilikHakkım sanadır abi
hepiniz kormusunuz adamin ismi zaten abuzer profili bile abuzer ??@Alfa97 kardeşim bu kardeşimizin nick degiştşrelim sana zahmet nick AbuzerKömürcü olsun
Şimdi oldu nick ve profil resmi harika ?sorma hacım yaaa dur bi admınden rıca edelım değişssin
Biraz var bende renk körlügü idare et ? ? ?hepiniz kormusunuz adamin ismi zaten abuzer profili bile abuzer ??