Bizlerden çıkarsa ilker abiye toplansın rol yapsın bize ????Begendim banada cikarsa biri alabilir sayi tamamlasın maksat ??
Bizlerden çıkarsa ilker abiye toplansın rol yapsın bize ????Begendim banada cikarsa biri alabilir sayi tamamlasın maksat ??
Ekürü oluruz seninleBegendim banada cikarsa biri alabilir sayi tamamlasın maksat ??
Yaz reis yazListe tamamdır yazıyorum listeyi
Silah ? zoru ile getirdimYaw nerdesin bi hâl olduk seni çağırırken ?? @Boss94
hacım nabıyon sendemi burdaydın dahadaayrılmam burdan şampiyonlar ligi olmuş burası şansa iyi gördüm forumuBegendim banada cikarsa biri alabilir sayi tamamlasın maksat ??
ÇekiyorumBonus lideri
Zuhaltc
Adolfhitler
ilkerimxx
Valor mosghulis
Morikante
Alfa
Adam1977
Bağımsız
Bkss94
@boldpilot386 dostum liste budur
Yanlış yapmışsın monopoly de 4 roll olacak diycektin sen yazıyı yollamadan gelecekti ???S
Silah ? zoru ile getirdim
Olur abla bana uyar gece gunduz demeden bitirdim el chapoyu ??Bizlerden çıkarsa ilker abiye toplansın rol yapsın bize ????
Tüm ekip burda anlaşıp geldik katıl sendehacım nabıyon sendemi burdaydın dahadaayrılmam burdan şampiyonlar ligi olmuş burası şansa iyi gördüm forumu
Fark etmez bana abiEkürü oluruz seninle
Ilker abi banada cikmis oda kalabilirTebrikler
Paparalar @ilkerimxx e
Sana var bana yok Bol sans olsunFark etmez bana abi
valla hacım bütün ekibin burda oldugunu bilseydim AbuzerKömürcü olarak açardım hesabı ne bilim siz burdasınız bende forumu twıtterda görüp üye oldumTüm ekip burda anlaşıp geldik katıl sende
Burdayiz artik burda takiliyoruz ?hacım nabıyon sendemi burdaydın dahadaayrılmam burdan şampiyonlar ligi olmuş burası şansa iyi gördüm forumu
@Alfa97 yönetim kurulu onun hakkı benimTebrikler
Paparalar @ilkerimxx e
Sana çıkmamış ki morikante adım ama bana kısaca Bkks94 derler ??Ilker abi banada cikmis oda kalabilir