gec kaldın knk yaselamun aleyküm bittimi etkinilk
gec kaldın knk yaselamun aleyküm bittimi etkinilk
hak geçmesin kardesim siz totem yaptınız emek verdinizYok kardo geç kalmadın
o diyen totem yaptımıki reis en son geldi odahak geçmesin kardesim siz totem yaptınız emek verdiniz
olsun kupon gelmiş sıkıntı deilgec kaldın knk ya
Aynisini dedimYav herkes 20-30 lıra ıcıj burda kımse kendını kandırmasın eger ben para ıcıj burada deılım dıyen varsa yapsın totemını almasın ödül modül
ben zaten admindim jokerr nickli kişi bendim degiştirdim eski nickime geri döndüm bugünMaç tuttu da yumiyum sen ne zaman admin oldun d
Çekilişe katılcagını düşünmüyorsun heralde ?iyi vonladık böle dewammmm
bilmiyorumki sözüm totem yapanlarao diyen totem yaptımıki reis en son geldi oda
3 mesaj hahaahaa baya totem yapmıssÇekilişe katılcagını düşünmüyorsun heralde ?
sonuç olarak sen ve ya başkası bilemicem bu konuya iki hesapla girişiin yok benim için o önemliO kişilerden biri umarım ben değilimdir başka bir forumda başıma geldi vpn ile girdiğim için benim hespta sorun varmı ?
Hangi liste bugun mu gece mi?Adam bizi çekilişe almıyor la boşyere sitelere saldırı maldırı yapmayın
aynen oda totem yapmamısssbilmiyorumki sözüm totem yapanlara
neden katılmayalım kardeş ? şartları yerine getirdikÇekilişe katılcagını düşünmüyorsun heralde ?
Zaten sitemimiz o twiti atan yöneticiyeArkadaşlar tartışıyorsunuz eyvallah ta Forum yöneticileri son adımda son dakikalarda twit attı kimseye laf atmayın
cok getırdın nasıl getırdın bana bı soylermısınneden katılmayalım kardeş ? şartları yerine getirdik