Won şimdii
O kişilerden biri umarım ben değilimdir başka bir forumda başıma geldi vpn ile girdiğim için benim hespta sorun varmı ?Konu İçerisinde ki Bütün kullanıcıların İP kontrolü tarafımca yapılmıştır. İki kişide multi hesap çıktı isim vermicem ama bir kenara not ettim... Zaten O iki multi hesapla bu konuya giriş yapılmamış. Multi hesaplı bir kullanıcı dahi bulunmamakda konu içinde...Kullanıcılarımızın bilgisine
Allah'dan ben değilim hahahah?Konu İçerisinde ki Bütün kullanıcıların İP kontrolü tarafımca yapılmıştır. İki kişide multi hesap çıktı isim vermicem ama bir kenara not ettim... Zaten O iki multi hesapla bu konuya giriş yapılmamış. Multi hesaplı bir kullanıcı dahi bulunmamakda konu içinde...Kullanıcılarımızın bilgisine
Bravo sana ayakta alkışlıyorum. O kadar şeyden çıkardığın sade buysa seni amuda kalkıp bile alkisliyorumKazandığında sanki sigara alıcan lan yine siteye yatıracan
Öyle kardo kızma amaBravo sana ayakta alkışlıyorum. O kadar şeyden çıkardığın sade buysa seni amuda kalkıp bile alkisliyorum
aleyküm selamselamun aleyküm bittimi etkinilk
Yok kardo geç kalmadınneyse tebrikler beyler geç kaldım
Adımızı listeye almıyor lan o ne olcakal bir paracı daha lan olum cekiliş yapıyor cıkarsa atıyor adam