Bilmem biri nokta biri virgül koymus bende soru işareti koydumNe oldu ki kardeşim
Bilmem biri nokta biri virgül koymus bende soru işareti koydumNe oldu ki kardeşim
Sağlık olsunYattik maalesef
bu @Gfbridvan1907 kadar adi pislik haysiyetsiz bir adama daha rastlayamazsınız arkadaşlar dikkat edin kendisi yalancı bir herifin tekidir. isteyen herkese kanıtlarını atarım. başka forumlarda yaptığı pislikleri verdiği sözleri attığı yalanları vs. forumun bu tarz adamlara karşı önlem almasını ısrarla talep ederim @Leromeno @Aras77Abi çekilişden cıkmıs sın dün ?
bana atar mısın özeldenbu @Gfbridvan1907 kadar adi pislik haysiyetsiz bir adama daha rastlayamazsınız arkadaşlar dikkat edin kendisi yalancı bir herifin tekidir. isteyen herkese kanıtlarını atarım. başka forumlarda yaptığı pislikleri verdiği sözleri attığı yalanları vs. forumun bu tarz adamlara karşı önlem almasını ısrarla talep ederim @Leromeno @Aras77
Allah allah, neymiş biraz bahsetsene, biz oyle bilmiyoruz Rıdvan abiyibu @Gfbridvan1907 kadar adi pislik haysiyetsiz bir adama daha rastlayamazsınız arkadaşlar dikkat edin kendisi yalancı bir herifin tekidir. isteyen herkese kanıtlarını atarım. başka forumlarda yaptığı pislikleri verdiği sözleri attığı yalanları vs. forumun bu tarz adamlara karşı önlem almasını ısrarla talep ederim @Leromeno @Aras77
Öyle yazmak ile olmaz burda biz bir şey görmedik nr bilelim iftira etmiyorsunbu @Gfbridvan1907 kadar adi pislik haysiyetsiz bir adama daha rastlayamazsınız arkadaşlar dikkat edin kendisi yalancı bir herifin tekidir. isteyen herkese kanıtlarını atarım. başka forumlarda yaptığı pislikleri verdiği sözleri attığı yalanları vs. forumun bu tarz adamlara karşı önlem almasını ısrarla talep ederim @Leromeno @Aras77
Tek sıkıntı rol yaptim son maca kalmıştım bahsi bozdurdum ve dağıtım yapmadim bunun lafını ediyorAllah allah, neymiş biraz bahsetsene, biz oyle bilmiyoruz Rıdvan abiyi
Lafini bil konuş bahsi bozdurdum dedim ve bende o kuponu kaybettim hala neyin tantasi bu o kupon kaybetti ve dağıtım yapmadim bu kadar kimsenin parasini çalıp cirpmadimbu @Gfbridvan1907 kadar adi pislik haysiyetsiz bir adama daha rastlayamazsınız arkadaşlar dikkat edin kendisi yalancı bir herifin tekidir. isteyen herkese kanıtlarını atarım. başka forumlarda yaptığı pislikleri verdiği sözleri attığı yalanları vs. forumun bu tarz adamlara karşı önlem almasını ısrarla talep ederim @Leromeno @Aras77