Neyse az pes atıyım
Burada totem yap niye izliyon sanki scout ekipisinMaci izledim toprak saha gibi saha
Yok la yaparız yıne yarın ama bu çekirge cok sıcrıcak?Çekirge 1sicrar birdaha sıçramazzz bende seviniyom
Telefonda miij ?Neyse az pes atıyım
İnsss bana da yapsans bir kuponnnn ?şansına atarım belki gelirrYok la yaparız yıne yarın ama bu çekirge cok sıcrıcak?
Yapalım kanka ??İnsss bana da yapsans bir kuponnnn ?şansına atarım belki gelirr
Şu lose kelimesini sansürleyesim varLose olduk ?
Akşamın maçları olsunnnYapalım kanka ??
Kuru yer bırakmış tanıdığım dan beri böyle buŞu lose kelimesini sansürleyesim var
Knk bence buranın mesaj ödülü etkinliği tam senlik, ben girmiyorum diğer foruma zaten fazla, burda çpğalalımSıkıldım
Valla reis lugat dan da kaldırsak biz bulur eş anlamlısınu yine yatarız ??Şu lose kelimesini sansürleyesim var
Knk benim hevesim yok ya artık sıkılıyommm yazarken artık yoksaaa knk ben 1k yazarım.biliyon günlükKnk bence buranın mesaj ödülü etkinliği tam senlik, ben girmiyorum diğer foruma zaten fazla, burda çpğalalım
Kanka tek mac 100 uzeri oran??Akşamın maçları olsunnn
Sponsor sitelerden bakiye yukletme şansın varmı roll yapsam benŞu lose kelimesini sansürleyesim var
Valla bende sıkıldığım oluyor ama diğer forumun. Çingenleri yok en azındanKnk benim hevesim yok ya artık sıkılıyommm yazarken artık yoksaaa knk ben 1k yazarım.biliyon günlük
Knk sende uciyonnn bari 3mac olsunn ?Kanka tek mac 100 uzeri oran??
Sormaaa gece adam konu açıyor çekim konusu 3kisiye veriyor yamyam gibi adamı konu actima pişman ettilerValla bende sıkıldığım oluyor ama diğer forumun. Çingenleri yok en azından
Halletcez knk, roll basarılı olsa cok ıyı olacaktı yaa,Knk sende uciyonnn bari 3mac olsunn ?