150 gitti 200 daha gidecek diye biliyorum, ama göndereceklermişNasıl tam gelmedi
Naptın knka, çok yoruldum yaaAleykumselam
Biliyon da benimkini de öğren laaa senin o taraflarda adamın varr150 gitti 200 daha gidecek diye biliyorum, ama göndereceklermiş
La yok kanka ne biliyimBiliyon da benimkini de öğren laaa senin o taraflarda adamın varr
Ben burada yoruldum kendimi anlatamaktanNaptın knka, çok yoruldum yaa
Onu nerden biliyorsunLa yok kanka ne biliyim
Bırak artık kanka, anlamak isteyen anlar artık daha ne dicen,Ben burada yoruldum kendimi anlatamaktan
Yapaarlar mi ödemeyi yaparlar diye umuyorum@Transfortek nerdesin ?
Gündüz yazdı kendisi konuyaOnu nerden biliyorsun
Knk kötü birşey demiş gibi tavır alıyorlar anlamıyorumBırak artık kanka, anlamak isteyen anlar artık daha ne dicen,
Yaparlar kanka, surum uygun değildir şu an, başka bi hesap vardır, senin ki biraz fazla diye sona kaldı bence, ama yaparlarYapaarlar mi ödemeyi yaparlar diye umuyorum
Demekki kasa yok demekki bize ondan atılmıyorGündüz yazdı kendisi konuya
Nasıl hepsi farklı farklı tarihte mi ödemeleriYaparlar kanka, surum uygun değildir şu an, başka bi hesap vardır, senin ki biraz fazla diye sona kaldı bence, ama yaparlar
Sana dese aslında 1 hafta daha bekle kardeşim senın ki yuklu Oldugu için yetıstıremedik, kimse bişey demezKnk kötü birşey demiş gibi tavır alıyorlar anlamıyorum
Kanka sadece sen degılsın, birazda fazla geldı ödemenin tamamı, ondan sanırım, bu tamamen benim tahmınım, neyse Boşver şimdilik yarın öbürgün netleşirNasıl hepsi farklı farklı tarihte mi ödemeleri
Haaaa bende onu diyommm sabahdandir bana dese pazartesi kesin deseler ben konuşmam bile knkSana dese aslında 1 hafta daha bekle kardeşim senın ki yuklu Oldugu için yetıstıremedik, kimse bişey demez
Biliyorum knk, sen cevabını alamadım, herkes de birşey yazıyor konuya alakalı ben dahil. Onlarda usandı herhalde, bilmiyorum ?Haaaa bende onu diyommm sabahdandir bana dese pazartesi kesin deseler ben konuşmam bile knk