4 e 4 oynuyolar normalAtaistler bunu da açıklasın zaten maç yok piyasadaki maça bak dk.20 skor 2 - 6
Ekli dosyayı görüntüle 882
4 e 4 oynuyolar normalAtaistler bunu da açıklasın zaten maç yok piyasadaki maça bak dk.20 skor 2 - 6
4'e 4 mü o nasıl oluyo ya futbol maçı degil mi bu4 e 4 oynuyolar normal
Eyvallah reisim neresinden di Antalya ninhoşgeldin antalyalı asker arkadaşım vardı antalyalı tam bir komediydi seni görünce aklıam geldi
Sabun ligidir bu 30 dk likAtaistler bunu da açıklasın zaten maç yok piyasadaki maça bak dk.20 skor 2 - 6
Aleyküm selam eski forumdan nickim sanalfelsefe ben tanıdın mi ?Selamın aleyküm
TANIDIK HOŞGELDİNAleyküm selam eski forumdan nickim sanalfelsefe ben tanıdın mi ?
Hoşbulduk kardeşimTANIDIK HOŞGELDİN
bu eros yıllardır varhaydaaaa bi eros daha var
tamda en iyi oran olan maç ertelenmiş kral :dEkli dosyayı görüntüle 890
gene ertelenen maçı bulduk 2 tlye alcaktık parayı
valla öyle gelcekti kesin bıde 24 saat bekletcek şimdi neyse 20 lıra alıırztamda en iyi oran olan maç ertelenmiş kral :d
sen yine iyisin geçenlerde kayıp bonusuyla oynadım oda ertelendi kayıp bonusumu yedilervalla öyle gelcekti kesin bıde 24 saat bekletcek şimdi neyse 20 lıra alıırz
reis kayıp bonusu çok bereketlı bı bonus ya ne zaman alsam hep tutuyorsen yine iyisin geçenlerde kayıp bonusuyla oynadım oda ertelendi kayıp bonusumu yediler
Sorma ben hep kaybettim ama bir sefer tutturdum tam tutturdum 7k aldım 50tl ilereis kayıp bonusu çok bereketlı bı bonus ya ne zaman alsam hep tutuyor
senelik nafakayı almıssın bizimSorma ben hep kaybettim ama bir sefer tutturdum tam tutturdum 7k aldım 50tl ile
valla biraz öyle oldu borca harca gitti hepsi ama olsun heyecanı yeterdi :d neyse kral ben uyumaya gidiyorum Allaha emanetsin hoşçakal.senelik nafakayı almıssın bizim
eyvallah başkan iyi gecelervalla biraz öyle oldu borca harca gitti hepsi ama olsun heyecanı yeterdi :d neyse kral ben uyumaya gidiyorum Allaha emanetsin hoşçakal.
Günaydın broGünaydın gençler